Az Univerzummal folyton kapcsolatban állunk, akár tudatosítjuk, akár nem. Ami elsőre véletlennek tűnik, az valójában nagyon is előre eltervezett dolog, amelyeket az Univerzum direkt nekünk szánt. Ha hiszel ebben és ebből a nézőpontból szemléled az életed, akkor sok mögöttes dologra is ráeszmélhetsz, és jobban megértheted, hogy mi miért történik veled.

A lényeg az, hogy ne zárkózzunk el és ne féljünk attól, hogy az Univerzum folyton próbál kapcsolatot teremteni velünk. A legváratlanabb és a leglehetetlenebb formákban is megteheti ezt akármikor, de honnan is vehetjük ezt észre?

Azért, hogy az elkövetkezendőkben jobban észrevehesd az Univerzum üzeneteit, összegyűjtöttük azt a 9 legtipikusabb jelt, amely egyértelműen mutatja, hogy ha a felsőbb energiák akarnak kapcsolatba kerülni velünk.

1. Különös érzés támad a zsigereidben

Ha az Univerzum azt akarja, hogy észre végy valamilyen téged körülvevő negatív vagy zavaró tényezőt, akkor ezt rossz előérzet formájában adja tudtodra. Ez ok nélküli idegességgel és szorongással járhat, és minél jobban erősödnek ezek az érzések annál nyilvánvalóbb, hogy változtatásra van szükséged!

2. Előre megneszeled a rosszat

Ha valamilyen negatív dolog fog hamarosan történni veled, arról az Univerzum időben értesít. Olyan érzésed lesz, mintha bármelyik pillanatban bekövetkezhet valamilyen rossz dolog, ám ezt ne tragikusan fogd fel! Tekints erre, mint egy ajándékra, amely által felkészülhetsz a rád váró eseményekre, és ne úgy éld meg, hogy „miért épp veled történik mindez”.

3. Ugyanazt az állatot látod újra és újra

Az Univerzum gyakran küld állatokat a különböző üzenetek továbbítására. Ha azt veszed észre, hogy pár napja ugyanazt a cicát látod meg a lakónegyeded különböző pontján, vagy éppenséggel több alkalommal is rád száll egy lepke, akkor ideje elgondolkodnod, hogy milyen átalakulások várhatnak rád?

4. Folyamatosan olyasvalakire gondolsz, aki egyébként sose jutna az eszedbe

Ha az Univerzum úgy látja jónak, hogy egy rég nem látott ismerőssel újra felélénkítsd a kapcsolatod, akkor folyamatosan arra késztet, hogy csak őrá gondolhass. A Világegyetem energiái így sarkallnak a minél jobb és hatékonyabb kapcsolatépítésre, hiszen nekünk, embereknek a személyes kapcsolataink az egyik legfontosabb kincsünk.

5. Komolyabb szinten tapasztalod meg a Deja Vu érzést

A Deja Vu érzés nagyon furcsa, hiszen olyan dolgokat élhetünk át, amelyek mintha már egyszer megtörténtek volna. Ha többször is megtörténik ez veled, akkor arra kell törekedj, hogy a második alkalmat sokkal nagyobb figyelemmel kísérd végig, mert elsőre biztos volt olyan, amit kihagytál, pedig fontos lett volna.

6. Megszólal a belső hangod

Ha komoly helyzetbe keveredünk a belső hangunk előbb utóbb megszólal. Olyankor beszél hozzánk, amikor az Univerzum már nem tudott más formában jeleket vagy figyelmeztetéseket küldeni. Sose nyomd el a belső megérzésed hangját, mert mindig fontos dolgot akar mondani.

7. Egyre többször történnek jó dolgok veled

Amikor végre elkezdünk a helyes úton haladni, akkor az Univerzum megjutalmaz bennünket. Ha jó dolgok történnek veled, akkor egy pillanatra állj meg, hogy megérthesd miért is vesz körbe a pozitivitás. Minden egyes jó dolog egy díj, amelyet azért kapsz a Világegyetemtől, mert anno valamiért keményen megküzdöttél.

8. Gyakrabban érzékeled az életedben a szinkronicitást

A szinkronicitás olyan jelentőségteljes egybeesések, amelyeket képesek vagyunk félvállról venni. Lehet, hogy a szinkronicitás ismétlődő számokban mutatkozik meg, de szinte bármilyen formát ölthet. Hogy jobban megértsd a szinkonicitás erejét ásd bele jobban magad az angyalszámokba, illetve a numerológiába.

9. Egyre több és több dolgot kérdőjelezel meg

Minél jobban szükséged van a változásra, az Univerzum annál több és több kételyt gerjeszt benned. Ha elkezdesz gondolkodni azon, hogy ki is vagy valójában, mit is akarsz valójában, és hol tartasz most az életben, akkor könnyedébben elindulhatsz a fejlődés útján.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.