Lélektár8 dolog, amit eddig nem tudtál a karmáról!

8 dolog, amit eddig nem tudtál a karmáról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A karma egy ember előző életének cselekedetei alapján kialakuló sorsútja. Főként a hindu és buddhista vallások, kultúrák részét képezi, amely meghatározza egy ember jövőjét. Éppen ezért fontos, hogy megtisztítsuk, megjavítsuk a karmánkat, mert a jelenlegi és a következő életünk múlik rajta.

8 dolog, amit eddig nem tudtál a karmáról!

Következzen most 8 olyan dolog, amit nem tudtál a karmáról!

1. A karma felszabadít

A karma nem azért van, hogy megbántson, hanem hogy szabaddá tegyen, felszabadítson a hibáid alól, amit a múltban, az előző életedben követtél el. A karma segít abban, hogy előrelépj az életedben és ne hátra.

2. Ha keményen dolgozol, meg tudod változtatni a karmádat

Ha igazán szeretnéd, és erősen koncentrálsz, a negatív karmádat meg tudod javítani. A kérdés, hogy meg van-e benned az eltökéltség és a kitartás.

Ezt már olvastad? Családi karma: jelek, amik arra utalnak, hogy magaddal cipeled őseid karmáját

3. A karma nem azért van, hogy szenvedést okozzon

A karma nem a büntetés egyik formáját képviseli, sokkal inkább a gyógyulásodat szolgálja. A karma azt teszi, amit te akarsz, ha lerombolod, akkor utána építsd újjá.

4. A karma egy adott pontban minden ember életében jelen lesz

Bárhol is legyél, bármit is tegyél, a karmád utolér. Ez biztos. Nincs olyan ember a bolygón, akit a tettei következményei, valamikor utol nem érnének.

5. A saját karmádat csak te irányítod

Senki más nem lehet hatással a karmádra, csak te magad. Az életedben te irányítod a sorsodat, ezért ne hibáztass mást, ha a karmád nem olyan, amilyen szeretnéd, hogy lenne.

6. Ha változást szeretnél, változtass!

Minden erődet szedd össze, és cselekedj. Ha változtatni akarsz az életeden, a karmádon, akkor tenned kell azért. Másképp ez nem megy.

Ezt már olvastad? 5 egyszerű módszer, amellyel javíthatsz a karmádon!

7. A jó mindig győz a rossz felett

Ha jót teszel, azzal a karmádat is jobbá teszed. Bármilyen negatív karmával rendelkezzél, képes vagy rá, hogy a jó cselekedetek révén jobbá tedd azt.

8. A karma örök

A karmát nem lehet figyelmen kívül hagyni, letagadni, az mindig az életed része lesz. Azonban, hogy milyen karmával rendelkezel majd, azt a cselekedeteid határozzák meg.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek