Horoszkóp7 merész igazság a Vízöntő nőről, amit eddig talán te sem tudtál!

7 merész igazság a Vízöntő nőről, amit eddig talán te sem tudtál!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Talán nem láttál a világon még egy olyan különleges nőt, mint a Vízöntő, első pillanattól kezdve elvarázsol, és valami mágneses vonzalmat érzel iránta. Egyedi, vonzó, és egy igen különleges világszemlélettel rendelkezik.

7 merész igazság a Vízöntő nőről, amit eddig talán te sem tudtál!

Kissé kritikus, és fanyar humorát nem biztos, hogy elsőre megérted, de szavazz bizalmat neki nyugodtan, mert, ha közelebb kerülsz hozzá, és jobban megismered, imádni fogod.

1. Igen magas intelligenciája van

A Vízöntő nő nagyon intelligens, és érdeklődő, ha valami téma foglalkoztatja, akkor képes azt több szemszögből is megvizsgálni, minden információt begyűjt azzal kapcsolatosan, magyaráz, érvel, és ellenérvel. Úgy tűnhet, hogy megpróbál meggyőzni, pedig nem, csak az álláspontját vázolja fel, teljes mértékben meg van győződve róla, hogy az a helyes út.

2. Befele forduló, sokszor elzárkózik a külvilág elől

Nagyon élénk képzelőerővel rendelkezik, állandóan agyal valamin, és új dolgokat talál ki. Sok időt tölt egyedül, de egyáltalán nem unatkozik, hiszen szinte mindig legújabb tervén ötletel. A külvilág néha zavaró tényezőként hat rá, úgy érzi eltérő gondolkodásmódja miatt nem sokan értik meg.

3. Nem túl visszafogott a hálószobában

Élénk fantáziájának és kreativitásának köszönhetően egy Vízöntő hölgy a férfiak álma lehetne mindenféle szempontból. Nem szereti a rutinos dolgokat, ezért mindig valami újat talál ki, amivel természetesen feldobja a szürke hétköznapokat.

4. Nem szereti a túlzott romantikát

Nem szívesen mutatja ki az érzéseit, és egyáltalán nem rajong a szirupos, romantikus mondatokért, jelenetekért. Túlzásnak tartja az érzelgősséget, visszafogott, és igen nehezen enged közel bárkit is a szívéhez. Valentin-napra biztosan nem fogsz tőle szíves csokidobozt kapni, de szerelmes levélre se számíts.

5. Konfliktuskerülő

A legkisebb nézeteltérésről is nagyon ki tud borulni, ilyenkor egyáltalán nem hajlandó kompromisszumra, inkább azt szeretné, ha egy kis időre eltűnnél a látótérből. Nem tudja jól kezelni az ilyen helyzeteket, ezért kerül mindenféle konfliktust.

6. Független

Soha ne próbáld semmiben korlátozni, mert az első adandó alkalommal, amint kiszabadul a kötelékekből szó nélkül fog faképnél hagyni. Szabadságra született, nem bírja elviselni a konvenciókat, és a korlátozásokat. Ezért is él inkább magányosan, mert sokszor érzi úgy, hogy mások irányítani akarják az életét.

7. Állandóan változik

Nem szereti az állandóságot, a monotonitást, ezért állandó változásban van. Lételeme a fejlődés, sok időt tölt az ismeretei bővítésével, állandóan tanul, olvas, felnőttként is szívesen jár tanfolyamokra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek