Kuriózum7 jele annak, hogy szellemek vannak az otthonodban!

7 jele annak, hogy szellemek vannak az otthonodban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A furcsa, rejtélyes és ijesztő történetektől olykor-olykor végig futhat az agyunkon, hogy mi van, ha valóban megtörténtek? Mi van, ha mégiscsak léteznek szellemek és körbevesznek bennünket?

Nem kell megijedni, de szellemek és lelkek valóban léteznek és vannak, de nem úgy kell őket elképzelni, mint ahogyan a filmekben ábrázolják őket. Egyáltalán nem rossz szándékkal közelítenek és nem az a fő missziójuk, hogy halálra rémisszék az embert. A házunkba olykor vissza-visszatérő szellemek lehetnek a már elhunyt rokonaink lelkei, amelyek így próbálnak újra kapcsolatot teremteni a földiekkel.

Ha eléggé szemfüles vagy, akár érzékelni is tudod a jelenlétüket, csak erre a 7 jelre légy figyelmes:

1. Különös illatokat érzel, pedig sehonnan nem eredhetnek

Hirtelen egy rég nem érzett illat csapja meg az orrodat, pedig nincs a lakásban olyan dolog, amiből ez áradhatna. Elhunyt szeretteink így próbálják a tudatunkra adni, hogy ott vannak velünk.

2. Elmozdulnak a helyükről a dolgok

Mintha kicsit ferdének tűnne az a képkeret, pedig a minap állítottad vízszintesbe? Ne ijedj meg, tudom furcsa jelenség, de ez is egy módja annak, hogy a szellemek üzenhessenek.

3. Hangfoszlányokat hallasz

Olykor előfordulhat, hogy valahogy a fülünkben cseng az, ahogyan az elhunyt nagymamánk nagytatánk, rokonaink a nevünkön szólítottak.

4. Hideg fuvallatot érzékelsz

Minden nyílászáró csukva van, de mégis mintha egy hideg szellő csapna meg az arcodon. Ezt minden bizonnyal a szellemek energiái okozták, mert ott vannak velünk.

5. A házi kedvenc furcsán kezd viselkedni

Mintha láthatatlan labdát próbálná utolérni, úgy cikázik körbe a lakásban, és nyávogni vagy ugatni kezd egy bizonyos irányba, pedig nincs is ott semmi különös.

6. Úgy érzed, hogy valami hozzád ért

Ez is a szellemek energiahullámainak tudható be.

7. Egész egyszerűen úgy érzed, hogy nem vagy egyedül

Mintha valaki figyelne – talán így lehetne a legjobban kifejezni milyen érzés az, amikor egyedül vagy a házban, de mégsem érzed úgy.

Ne féljünk a szellemektől, mert az esetek többségében ők csak jót akarnak nekünk. Fogadjuk el az energiáikat és hagyjuk, hogy adott esetben irányt mutassanak nekünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek