Horoszkóp7 dolog, amit eddig nem tudtál az Oroszlán csillagjegyről!

7 dolog, amit eddig nem tudtál az Oroszlán csillagjegyről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mivel egy igen erős személyiség, sokan inkább szeretik tartani a tíz lépés távolságot tőle. Általában tisztelettel és kíváncsisággal fordulnak feléjük, de sokszor kissé érthetetlen a bonyolult személyiségük.

Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban megismerjük az Oroszlánokat!

Büszke és magabiztos

Ha azt a benyomást kelti egy Oroszlán, hogy teljes mértékben bízik valakiben, valamiben, esetleg önmagában, akkor az igazából úgy is van. Tele van önbizalommal, és ez sokszor előnyére válik, hiszen könnyen eléri céljait. A büszkeség néha arroganciával társul nála, ekkor viszont kissé idegesítő személlyé változik. Egoista és bizonyos helyzetekben egyáltalán nem tud diplomatikusan viselkedni. Hiányzik az empátia belőle, és igen kritikus tud lenni.

Igényes

Nagyon igényes, külsejére, öltözködésére fokozottan odafigyel. Nem szereti azokat az embereket, akik nem veszik észre, ha új a ruhája, vagy éppen most jött a fodrásztól. Eleganciája irigylésreméltó, ha a közértbe megy, akkor is ízlésesen felöltözik.

Megvannak a gyengeségei

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, tökéletes, neki is, mint minden embernek, megvannak a gyengeségei. Van, amikor meginog az önbizalma, és neki is szüksége van egy jó szóra, egy ölelésre. Nem szereti kimutatni az érzéseit, de néha, a hozzá legközelebb állók megismerhetik az igazi Oroszlánt.

Nem könnyű őt szeretni

Intenzív és szenvedélyes, szüksége van az állandó dicséretre, szeretetre. Sok figyelemre és szeretetre van szüksége, csak akkor érzi jól magát a bőrében, ha valaki számára igazán fontos. Uralkodó és birtokló személyiség, partnere néha fojtogatónak is érezheti ezeket az intenzív érzéseket.

Becsületes

A szavak embere, imádja a szabályokat és határozott elveihez mindig ragaszkodik. Ha valamit megígér, akkor azt be is tartja. Hűséges, és soha nem bocsátja meg az árulást.

Imád bulizni!

Szereti az ünnepeket, és minden alkalmat kihasznál arra, hogy egy jót bulizhasson. Sok barátja van, mindenkivel nagylelkű, szereti a fényűző partikat, ahol sok csillogás és drága pezsgők vannak.

Nagylelkű

Segítőkész, figyelmes, állandóan ajándékokkal halmozza el ismerőseit. Megvédi a gyenge és elesett személyeket, nem áll távol tőle a jótékonykodás, az önzetlen segítségnyújtás.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek