Lélektár6 módszer, ami segít abban, hogy jobbá tedd a karmádat!

6 módszer, ami segít abban, hogy jobbá tedd a karmádat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Létezik egy olyan egyszerű törvény, amellyel nap, mint nap szembesülünk, mégpedig a karma törvénye. Vagyis, ahogy bánsz másokkal, úgy fognak a többiek is viszonyulni hozzád. Ha alapvetően pozitív hozzáállással közelítesz a dolgokhoz, akkor sokkal nagyobb az esélyed a boldogságra.

Legtöbben automatikusan élik az életüket, és közben egyáltalán nem gondolnak rá, hogy a fejükben zajló gondolatok akár még befolyásolhatják is a dolgok alakulását. A káosz és a negativitás, nagyrészt a negatív gondolatok eredményeként születik meg. Ha ellen akarsz állni a mérgező, negatív energiáknak, akkor arra kell törekedned, hogy pozitív légkört alakíts ki magadban és körülötted. Annak érdekében, hogy a körülötted lévő emberek ne visszahúzzanak, hanem ellenkezőleg, boldogsággal töltsék el az életed, akkor először magadban kell kialakítanod a pozitív hozzáállást.

Íme, 6 bevált módszer, amely segítségedre lehet a mindennapokban a pozitív karma kialakításában!

Ezt már olvastad? Karma-táblázat: Tudd meg, mit tartogat a Sors számodra a születési éved alapján!

1. Mindig az igazat mondd

Ha mindig az igazat mondod, akkor nem csak időt és energiát spórolsz meg az életedben, hiszen nem kell majd azzal töltened az időt, hogy az igazságot tisztázod, hanem tiszta lelkiismerettel élheted az életed. Ha igazat mondasz, akkor becsületes és nyitott embereket vonzasz az életedben.

2. Próbálj mindig a legjobb tudásod szerint teljesíteni

Bármit is teszel, szándékaid mindig tiszták és világosak legyenek. Ne félj a céljaidtól és álmaidtól. Az élet teljes megélésével, más emberek segítéséhez is hozzájárulsz. Mindig próbálj a lehető legjobb formádat hozni, az Univerzum pozitívan reagál a szép és boldog emberekre, és a lehető legjobb élményeket küldi cserében.

3. Segíts másokon

Lehet, hogy számodra csak egy kis apróságnak tűnik, de viszont másnak óriási segítség lehet a cselekedeted. Azáltal, hogy másoknak segítesz, önmagadnak és segítesz! Az önzetlen segítségnyújtás az egész életedet átalakítja.

Ezt már olvastad? 8 dolog, amit eddig nem tudtál a karmáról!

4. Meditálj rendszeresen

A haraggal, depresszióval és szomorúsággal teli gondolatoktól csak úgy tudsz megszabadulni, ha rendszeresen meditálsz. A meditáció által megértheted azokat a gondolatokat, amelyek felzaklatják az elméd, és meg tudsz szabadulni ezektől. A pozitív gondolatok segítenek abban, hogy az életed jobbá váljon, ha jó energiát sugárzol, akkor csak még több jót fogsz kapni az élettől.

5. Mutass együttérzést és kedvességet

Az együttérzés és a kedvesség által kapcsolatba kerülhetsz a körülötted lévőkkel. Az életben ne csak elvárásaid legyenek, ahhoz, hogy kapj, adnod is kell. Minél többet adsz, annál többet kapsz. Mindannyian kerülhetünk nehéz körülmények közé, ezért fontos, hogy a nehéz helyzetekben segítsünk másokon.

6. Próbáld meglátni a fától az erdőt

Az élet néha csak számtalan baj halmazának tűnik, és bizony sokszor érezheted úgy, hogy elég, nem bírod tovább. Próbálj az apró szépségekre koncentrálni, keresd meg a bajban is a jót. Ez a hozzáállás segítségedre lesz, hogy életed sokkal szebb és harmonikusabb legyen.

Ezt már olvastad? Családi karma: jelek, amik arra utalnak, hogy magaddal cipeled őseid karmáját

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek