Amikor romantikus szálak fűznek egy másik emberhez erősen vonzó energiát érzünk, de ugyanez a helyzet a legjobb barát, vagy barátnő esetében is. Ez a pozitív energiával teli kapcsolat jótékonyan hat a közérzetre, a gondolatokra, érzelmekre, és úgy érezzük, hogy minden porcikánk boldog.

negativ-energiak

Ez a képzeletbeli energetikai vezeték elég magas kommunikációs frekvenciát közvetít, ami megmagyarázza, hogy miért érezzük telepatikusan összekapcsolva magunkat hozzátartozóinkkal.

Amikor ez a kapcsolat egészséges, amikor ezen az energetikai vezetéken egészséges energia áramlik, akkor egy egészséges energiacsere történik, de amennyiben ez az energia káros, akkor energiavesztettnek érezhetjük magunkat.

A baloldali ábrán egy egészséges, pozitív energiával teli kapcsolatot láthatunk. A két emberrajz a szívük mentén kapcsolódik egymáshoz, a boldogságot a rózsaszín is jelzi.

A jobb oldalon egy mérgező kapcsolat figyelhető meg, a szívüket csak egy rózsaszín szál köti össze, de a napfonat csakrájuknál, amely a köldök felett kétujjnyira helyezkedi el, a boldogtalanság és a kontroll energiája húzódik és teremt kapcsolatot közöttük.

013

Ettől meg kell szabadulni, mert:

– élettelenek, gyengék, fáradtak leszünk

– depresszió, reményvesztettség érzés alakulhat ki

– fennáll a káros szenvedély veszélye, mint a dohányzás, vagy az alkoholfogyasztás

– előfordulhat, hogy agresszívé vállunk, gyakran megsértünk másokat

Ezt már olvastad? Valaki elszívja az energiádat? Derítsd ki az igazságot és tanuld meg, hogy miként védekezhetsz ez ellen!

Próbáljuk ki ezt a 6 módszer valamelyiket, és intsünk búcsút ezeknek a pusztító energiáknak

1. Készítsünk tengeri sós, vagy Epsom sós fürdőt, de használhatunk rózsaszín Himalájai sót is. A só aurája magába szívja a negatív töltetű energiát, és nem engedi kiszabadulni, megtisztít.

2. Szórjuk be a testünket szelénnel, így minden negatív energia utánpótlást képesek leszünk megszüntetni.

3. Képzeljük magunk elé azt a személyt, akivel összeköt a negatív energia, amelyet egy kötél jelképez. Majd képzeljünk el egy ollót a kezünkben, amivel elvágjuk ezt a kötelet, amelynek egyik vége felénk, a másik vége pedig ahhoz a személyhez esik.

4. A pozitív töltetű meditációs gyakorlatok is csodákra képesek. A gondolatok átprogramálásával képesek leszünk a negatív energiát is hatástalanítani.

5. Kerüljük a drámai szituációkat. Ha a baráti körünkben negatív, rosszindulatú pletykálkodás folyik, inkább menjünk ki a mosdóba, vagy szólítsuk fel őket, hogy fejezzék be. A veszekedés, vagy pletykálkodás remek táptalaja a negatív energiáknak.

6. Az ibolyaszín segít semlegesíteni a káros energiákat, és több betegségre is gyógyírt jelenthet. Képzeljük el, hogy egy ibolyaszínű aura vesz körül bennünket, amely megtisztít minden rossz érzéstől.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.