Kuriózum6 leggyakoribb lelkitárs-típus! Találkoztál már valamelyikkel?

6 leggyakoribb lelkitárs-típus! Találkoztál már valamelyikkel?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az életünk során többféle lelkitárssal találkozhatunk. Most könnyen felismerheted, ha volt már dolgod valamelyik típussal. Ez a 6 leggyakoribb lelkitárs-típus!

6 leggyakoribb lelkitárs-típus! Találkoztál már valamelyikkel?

1. Ikerláng

Ez a típusú kapcsolat egy olyan személlyel jön létre, akinek azonos az életfelfogása, azonos értékek szerint él akárcsak te. Úgy érezheted, hogy már nagyon rég ismered őt, minden problémát meg tudtok beszélni, könnyen át tudjátok érezni egymás helyzetét. Ő egy olyan személy, akinek segítségével könnyen szembe tudsz nézi az élet nehézségeivel.

2. Gyógyító

Az a személy, aki mindig pontosan akkor érkezik, amikor szükséged van rá. Értelmet, és célt ad az életednek. Mindig melletted van a legnehezebb időszakokban is, átsegít az akadályokon, enyhíti a szenvedésed. Azonban, amikor teljesítette a küldetését, kilép az életedből.

Ezt már olvastad? 5 lélektípus, amiről jó, ha te is tudsz – A te lelked melyik kategóriába tartozik?

3. Buldózer

Ha sok olyan dolgot gyűjtöttél össze az életed során, melyekre már semmi szükséged nincs, akkor jön egy ún. buldózer, és lerombol mindent. Ez a személy nem feltétlenül kellemes, addig lesz az életedben, amíg rá nem jössz, hogy egy olyan belső erővel rendelkezel, ami mindig kéznél van. Ha megtaláltad ezt az erőt, és rájöttél, hogy mi az életed értelme, akkor eltűnik a buldózer típusú ember is az életedből.

4. Csapattárs

Az életed korai szakaszában jelentkezik, lehet egy gyerekkori barátod, vagy osztálytársad. Kényelmet, ősi bizalmat, biztonságot, tiszteletet, és megértést jelent számodra.

5. Tanító

Lehet a munkatársad, a szomszédod, a tanárod akár. Mindenképp egy olyan személy, akitől sok mindent fogsz tanulni, mindig okos tanácsokkal lát el, amikor elakadsz. A nehéz kérdésekben mindig tőle fogod kapni a legjobb ötleteket. Nem cselekszik helyetted, csupán segítséget nyújt.

Ezt már olvastad? 10 jele annak, hogy gyógyító lélek vagy!

6. Az idegen

Már első találkozáskor valami különleges kötődést fogsz érezni. Ez a személy olyan lesz, mintha már nagyon régóta ismernéd. Egy repülőúton, a boltban, egy kiránduláson, vagy akár egy koncerten is találkozhatsz vele, az is lehet, hogy csak néhány pillanatig fogod látni, de mégis mély benyomást kelt benned. Ha beszélgettek is egy kicsit, akkor nagyon hasznos tanácsokat kaphatsz tőle.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek