Lélektár10 jele annak, hogy gyógyító lélek vagy!

10 jele annak, hogy gyógyító lélek vagy!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Napjainkban sokkal nagyobb szükség van a gyógyítókra, mint valaha! Szükségünk van azokra az emberekre, akik kitörve a szürkeségből energiáikkal és odaadásukkal reményt csempésznek mások életébe. Szerencsére ezt most már egyre többen érzékelik, és törekednek arra, hogy saját tetteikkel kissé jobbá formálják a világot.

A gyógyítók igencsak különleges lelkek, kiknek legfőbb életcéljuk az, hogy az emberség mindenen felülkerekedjen. Ezek az emberek sokkal jobban hisznek abban, hogy összefogva megtisztíthatjuk a világot az erőszaktól és a káros dolgoktól. Bizonyára te is ismersz ilyen személyiségű embereket, az is lehet, hogy pont te vagy az, most a következő 10 jel segítségével kiderítheted!

1. Nagyon együttérző és érzékeny lélek vagy

A gyógyítók mialatt a világ megmentésén fáradnak sokszor megtörnek, látván a káoszt és kegyetlenséget. Együttérzésük miatt nagyon könnyen azonosulni tudnak egy-egy élethelyzettel, ami rendkívül leszívja az energiáikat, amitől kissé depresszív hangulatba is kerülnek. Kerülik a nyüzsgő, zsúfolt helyeket, hiszen ilyen környezetben akár pánikrohamot is kaphatnak. Ha úgy érzed nemcsak a külvilágot, hanem önmagadat is óvnod kell a rossztól, lehet. hogy egy gyógyító lélek vagy.

2. Időd nagy részét egyedül töltöd

A gyógyítók szeretik az embereket, hiszen mindent az ők javukért tesznek, de miután minden energiájukat erre fordítják, szabadidejükben szükségük van az egyedüllétre, hogy újra feltöltődhessenek. Pár óra önmagaddal igazi felüdülés lehet, visszakerülhetsz az egyensúlyba, hogy újra nekiláthass céljaidnak.

3. Másokat is segítésre buzdítasz

A gyógyító lelkek mindent önzetlenül tesznek másokért, számukra a pénzbeli fizetség nagyon másodlagos dolog. Boldogságuk abból fakad, hogy másokat mosolyogni látnak, és mindenkit erre biztatnak, hogy apró kis gesztusokkal tegyük egymás hétköznapjait jobbá, szebbé.

4. Az emberek mindig hozzád fordulnak segítségért

Az emberek valahogy mindig megérzik a gyógyító energiáidat, ezért ha olyan helyzetbe kerülnek, tőled kérnek tanácsot. Te vagy mindenki számára az a bizonyos barát, akit bármilyen élethelyzetben fel lehet hívni pár jó tanácsért. Megnyugvást és reményt hozol az emberek számára, akik ezért végtelenül megbecsülnek téged.

5. Nagyon jó intuíciós képességgel rendelkezel

A logikus gondolkodás helyett sokszor támaszkodsz a megérzéseidre, és ezt jól is teszed. Intuíciód mindig a helyes irányba terel, ezért továbbra is nyugodtan tedd azt, amit a belső hangod diktál.

6. Néha rád tör a szorongás és a depresszív hangulat

Mivel különleges személyiség vagy néha úgy érzed, hogy nem tartozol sehova. Minden idődet leköti a mások támogatása és ezért önmagadra alig jut időd, ezért néha kicsit besokallhatsz.

7. A másokkal való kapcsolatteremtés kifáraszt

Ha valakikkel találkoznod kell, arra napokkal azelőtt el kezdesz készülni, mivel a sok jócselekedet teljesen kifáraszt.

8. Megérzed, hogyha valaki szenved

Még ha nem is mondják el, de te már az arcukra pillantva látod, hogyha valakivel baj van. Ezért vagy olyan különleges, mert képes vagy megérezni, hogy kinek mire van szüksége.

9. Vonz az a pálya/hivatás, amiben másokon tudsz segíteni

Álmaid foglalkozása az, hogy nővér, terapeuta, gyógytornász, vagy bármi olyasmi legyél, melyben másokon segíthetsz? Ha igen akkor ez a gyógyító lelked mélyéről fakad.

10. Az emberek megnyugszanak a környezetedben

Egyszerűen minden szorongásuk és frusztrációjuk elszáll, ha a közeledben lehetnek. Ez a kisugárzás, amivel rendelkezel, mindenkire jó hatással van, ezért bátran áraszd szét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek