Otthon6 figyelmeztető jele annak, hogy a lakásodat elárasztotta a negatív energia

6 figyelmeztető jele annak, hogy a lakásodat elárasztotta a negatív energia

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Figyelmeztető jelek, melyek arra utalnak, hogy felhalmozódott a negatív energia az otthonodban!

Vannak bizonyos személyek, akik alapjába véve sokkal érzékenyebbek az energiaáramlásra, mint mások. Ők azok, akik empatikusabbak, de könnyebben megérzik a pozitív és negatív energiákat is.

Az empátia az energiarezgésekkel szembeni fokozott érzékenységet jelenti. Ha kissé furán érzed magad bizonyos emberek társaságában, vagy könnyen átveszed más hangulatát, energiáját, akkor tudd, hogy nagyon empatikus személy vagy. Egy adott hely energiai töltetét különböző dolgok befolyásolhatják, pl. a múltban történt negatív események. Ha kellemetlenül érzed magad egy bizonyos helyen, akkor ez azt jelzi, hogy az adott környezet negatív energetikai töltéssel rendelkezik. Ilyen esetben ajánlott a hely megtisztítása, energetikai térharmonizálása, vagy a hely elhagyása.

Az alábbi 6 jel egyértelműen arra utal, hogy túl sok negatív energia halmozódott fel az életteredben!

1. Lelki kimerültség, – fáradtság

Természetesen a nap végére sokszor elfáradsz, de ha állandó érzelmi kimerültséggel küzdesz, akkor minden bizonnyal ez azt jelenti, hogy túl sok negatív energia halmozódott fel az otthonodban. Ez akár a munkahelyedre is jellemző lehet, hiszen az a “második otthonod”, ahol a legtöbb időt töltöd.

2. Fejfájás

Ne hagyd figyelmen kívül, ha egy bizonyos helyiségbe lépve szinte állandó fejfájással küzdesz.

3. Légzési problémák, klausztrofóbia

Egyesek úgy jellemzik ezt az állapotot, mintha egy nagy lelki nyomás lenne rajtuk, és állandó sírási rohammal küszködnek. Ha ez a fojtogató érzés jellemzően mindig ugyanabban a helyiségben tőr rád, akkor nyilvánvaló, hogy negatív energiák uralják a teret.

4. A szobanövények elsárgulása

A negatív energia nem csak az emberekre van hatással, hanem a növényekre is. Ha mindent megteszel a szobanövényeidért, és mégis elsárgulnak, akkor negatív energiák jelenlétét jelzik. Az adott helyiségben a háziállatok furcsa viselkedése is erre utalhat.

5. Fura illatok

Ha időnként megmagyarázhatatlan illatokat, fura szagokat érzel, ezek is a negatív energiák jelenlétére utalhatnak.

6. Álmatlanság

Ha nehezen tudsz elaludni, és rendszeresen rémálmok gyötörnek, viszont, ha átmész egy másik szobába, akkor ott semmi problémád nincs, akkor valószínű, hogy nem veled van a baj.

Ha úgy tűnik, hogy negatív energiák felhalmozódásával van dolgod, akkor mindenképp kérd szakember tanácsát az ügyben, hiszen minél hamarabb ajánlott megtisztítani a lakóteret.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek