Kuriózum50 kilométert lovagolt, hogy meglátogassa feleségét és újszülött gyerekét

50 kilométert lovagolt, hogy meglátogassa feleségét és újszülött gyerekét

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Igazi internetes szenzációvá vált a közösségi oldalakon az fiatal román férfi, aki csütörtökön Jászvásár egyik kihalt utcáján lóháton jelent meg.

Gyorsan igazoltatták is rendőrök, és mint később kiderült, a férfi egy közeli faluból indult útnak, lóháton, mert ez volt az egyetlen alternatíva, ugyanis a kijárási tilalom miatt a buszok sem közlekedtek.

„Vonatra akartam szállni, nem engedték. Taxira nem volt pénzem. Hazamentem és felültem a lóra. Először megállított egy rendőrőrs, de megszánt és tovább engedett. Majd megállított a helyi rendőrség egysége, kacagtak rajtam, viccre vettek. Később megint megállított egy rendőregység, de nem büntettek meg. Megértették, hogy sürgős esetről van szó és nem volt más lehetőségem.” – mesélte a férfi.

A férfi be is mutatta azt a saját felelősségre kitöltött papírt, amivel igazolni tudta magát, hogy mi okból és hová indult, a rendőrök mégis figyelmeztetésben részesítették, ugyanis egy évekkel ezelőtt hozott helyi tanácshatározat értelmében a városban tilos lóháton, vagy ló által vontatott közlekedési eszközön utazni.

A 22 éves fiatal férfi védőmaszkot is viselt, hogy elkerülje az esetleges fertőzést. A híradások beszámolóiból az is kiderült, hogy 50 km-t tett meg lóháton az újdonsült apuka, hogy meglátogathassa feleségét és újszülött gyermekét a kórház újszülött osztályán.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek