Lélektár5 módszer, amivel megszabadulhatsz a rossz karmától

5 módszer, amivel megszabadulhatsz a rossz karmától

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha úgy érzed, hogy a múltbéli – mára már megbánt – mondataid, tetteid, visszatérnek hozzád, hogy levadásszanak, akkor nagy eséllyel a rossz karma dolgozik körülötted.

5 módszer, amivel megszabadulhatsz a rossz karmától

Több egymás utáni balszerencse sorozat elég nagy aggodalmat kelthet bennünk, és joggal érezhetjük úgy, hogy „ennek sosem lesz vége.” Viszont vannak olyan dolgok, amivel könnyíteni tudunk saját lelkiismeretünkön, s így a negatív energiákat is sikerül elűzzük magunk körül.

1. Írj, vagy hívd fel azokat, akik ellen vétettél

Lehet, hogy csak véletlenül csúsztak ki a súlyos szavak a szádból a nagy vita hevében, de ezzel mély sebet hagyhattál a sértett lelkén. Legyen merszed felvállalni azt, ami történt és kérj bocsánatot. A bocsánatkérés nem csak az ő szívét fogja megpuhítani, de a saját lelkedre is nyugtató hatással lesz. Ha egyensúlyba tudod hozni a lelkiismereted, akkor fordíthatsz a negatív karmádon.

Ezt már olvastad? A karma 12 törvénye, amely gyökeresen megváltoztathatja életed

2. Szeress mindenkit, még az ellenségeidet is

Szeretettel fordulni azokhoz az emberekhez, akiket legszívesebben nem is látnál igen nagy feladat. De ha sikerül azzal a gyűlölködő energiákat átváltoztathatod a szeretet energiaivá. Ha valakinek baja van veled, az az ő problémája, ez nem azt jelenti, hogy neked is viszonoznod kell ezt. Még az is lehet, hogy hosszútávon az ellenségeidből barátok válnak.

3. A türelem lebegje be az életed

A mai felgyorsult világban mindenki azonnal szeretne mindent. Rengeteg emberből hiányzik a türelem. Pedig elengedhetetlen erény. Ha tényleg elhatároztad, hogy új lappal szeretnél kezdeni és meg akarod szabadítani magad a negatív karmától, akkor légy türelemmel.

4. Tanulj úgy a negatív, mint a pozitív tapasztalataidból

Annyi mindent tanulhatunk életünk során, csupán nyitott szemmel kell járnunk. A negatív emlékeket is meg kell becsülni, hisz azok is hozzájárulnak személyiségünk kialakulásához. Vegyük őket tudomásul, tanuljunk belőlük, nyissunk egy új fejezetet és lépjünk tovább. Meglátod, hogy a karma is viszonozni fogja a pozitivitásod.

Ezt már olvastad? A karma eddig kevésbe ismert 8 törvénye, amiről jó ha te is tudsz!

5. Mindig csak pozitív dolgokra gondolj

Jó eséllyel történik az, amit gondolunk, mert ezekkel a gondolatokkal képesek vagyunk bevonzani az energiákat. Ezért érdemes mindig csak a jót szem előtt tartani, és pozitív gondolatokkal megtölteni a fejünket. Gondolatainkkal építeni, de akár rombolni is képesek vagyunk, így miért is ne inkább építsük és fejlesszük magunkat pozitív gondolataink által. Vedd kézbe sorsod irányítását, és tégy azért, hogy a jövőd szebb legyen.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek