Lélektár5 mantra októberre, hogy kiegyensúlyozottabb legyen az életed!

5 mantra októberre, hogy kiegyensúlyozottabb legyen az életed!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Öt különleges hatással rendelkező mantrát osztunk most meg. Október mindenik hetére van egy-egy mantra, alkalmazd őket szeretettel minden reggel ébredés után.

A nap folyamán bármikor, ha úgy érzed, hogy kezded elveszíteni az egyensúlyod, hívd segítségül a gyógyító mantrákat.

Október 1-6.

“Ma a boldogságot választom. Hálás vagyok mindenért, ami az életemben eddig történt. Mosolygok. Elhatároztam, hogy ez életem egyik legjobb napja”.

A boldogság titka a saját lelkedben rejlik, csak meg kell keresned. Tanulj meg hálát adni mindenért, értékelj mindent, ami veled történik, légy boldog már reggel ébredés után, és használd ki azt a napot, amivel az Univerzum megajándékozott.

Október 7-13.

“Az egyetlen dolog, ami számít az a jelen pillanat. Megtanulok értékelni minden percet, a jelenben élek.”

Soha nem tudhatod, hogy mit tartogat a jövő. Az egyetlen megoldás arra, hogy egy boldogabb életet élhess, az, hogy elfogadod és értékeled a jelen pillanatot. Ez az egyetlen dolog, ami igazán számít.

Október 14-20.

“Megtanulok vigyázni magamra, mindig én leszek az első helyen. Vigyázok a szívemre, szeretetet és védelmet nyújtok a lelkemnek”.

Semmi sem egyenlő az önzéssel, amíg a lelki egészséged érdekében cselekszel. Az önzőség az, ha ragaszkodsz hozzá, hogy negatív világban élj annak ellenére, hogy számos lehetőséged van a változtatásra.

Október 21-27.

“Én vagyok az életem alakítója. A választás a kezemben van, attól függően, hogy mit diktál a szívem, csupán meg kell hallani a finom suttogást”.

Ha valóban olyan életet szeretnél élni, amelyben minden álmod teljesül, akkor senkit sem vonhatsz felelősségre. Te magad vagy a felelős a választásaidért és a tetteidért. Dönts úgy, hogy boldogság jellemezze az életed!

Október 28-31.

“Merek hibázni. Senki sem tökéletes, ezért megbocsátom magamnak, ha hibázom. Tanulok a nehézségekből, és vállalom a felelősséget a tetteimért”.

Mindig tanulj a hibáidból, álljanak előtted motivációként, hozzásegítenek a fejlődéshez. Soha ne felejtsd el, hogy te alakítod az életed.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek