Lélektár5 lelki üzenet, amit még 2018 végéig érdemes megfontolnod!

5 lelki üzenet, amit még 2018 végéig érdemes megfontolnod!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az élet célja nem az, hogy teljes mértékben elkerüld a negatív dolgokat, hiszen, tudod te is, hogy ez lehetetlen. A kiegyensúlyozott, boldog élet titka az, hogy, hogyan reagálsz a negatív dolgokra. A személéletmódodon kell változtatnod, nem a világon!

5 lelki üzenet, amit még 2018 végéig érdemes megfontolnod!

Nem mondta senki azt, hogy könnyű szemléletet váltani, de érdemes megpróbálni, mert utána az egész életed megváltozik!

Az alábbi állításokat ismételd mindahányszor úgy érzed, kicsúszott a lábad alól a talaj, és meglátod, az életed lassan kezd pozitív irányba változni!

1. A boldogság azt jelenti, hogy feladod azt a törekvésed, hogy az életben minden tökéletesnek kell lenni, és elfogadod a dolgokat úgy, ahogy vannak. Itt az ideje, hogy hátradőlj, és élvezd a jelen pillanatot, és elfogadd a jó, és rossz dolgokat egyaránt.

2. Ha nem úgy történnek a dolgok, mint, ahogy elképzelted, akkor gyűjts össze minden kis apró pillanatot, ami valaha pozitív hatással volt az életedre. Ne a hiányosságokra gondolj, hanem a meglévő szépségekre. Látni fogod, hogy hogyan változik meg a hozzáállásod által az egész életed.

3. Mindig próbáld a pozitív oldalát nézni a dolgoknak. Emlékezz csak vissza: mindig a legnehezebb pillanatokban kaptad a leghasznosabb leckéket az élettől!

4. Nem tudod mások viselkedését megváltoztatni, mint ahogy azt sem tudod állandóan befolyásolni, hogy mi történjen veled az életben! Csupán afölött van hatalmad, hogy hogyan reagálsz a dolgokra. A válaszodban rejlik az igazi hatalom!

5. A változások előtt minden nagyon nehéznek tűnik, ez az ára a fejlődésnek. Egy kis erőfeszítés által minden sokkal szebbnek, és könnyebbnek fog tűnni. Légy türelmes, és tudd, hogy nem az élet az, ami egyre könnyebb és könnyebb lesz, hanem te válsz sokkal erősebbé.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek