Kuriózum5 jel, amivel a szellemvilág kapcsolatba akar lépni veled

5 jel, amivel a szellemvilág kapcsolatba akar lépni veled

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hangfoszlányokat hallhatsz, mások tekintetét érezheted magadon, pedig senki sincs a közeledben – képzelgés vagy lehetséges, hogy valóban egy túlvilági lélek van veled?

A szellemvilág igencsak furfangos módon képes megszólítani bennünket, de nincs ok aggodalomra, hiszen a lelkek mindig jószándékkal közelítenek.

1. Félrevezetnek az érzékszerveid

A szellemek sokszor az érzékszerveink megtréfálásával próbálnak üzenni nekünk. Például a semmiből egyszer csak a szeretett nagymamád parfümjét érzed, vagy az utcán sétálva a rég nem látott nagytatád vonásait véled felfedezni a járókelők között.

2. Az elektronikai eszközök furcsa dolgokat produkálnak

Az egyik leglátványosabb módja a kapcsolat létrehozásának. Maguktól bekapcsolódó rádióktól, felvillanó telefonképernyőn át, villódzó villanykörtéig bármilyen módon üzenhetnek.

3. Sokkal élénkebb álmaink lesznek

Az álmok világában nincsenek határok, nincsenek korlátok, így a lelkek is sokkal könnyedebben léphetnek velünk kapcsolatba. A legjobb, ha egy álomnaplót vezetsz, így könnyedén értelmezni tudod majd az álmodban látottakat.

4. Libabőr

Ha egy eltávozott hozzátartozód szelleme van veled, a hőmérséklet sokkal hűvösebb és egész egyszerűen a tested érzékeli, hogy egy szellem lehet körülötted.

5. Olyan dolgokról is tudsz, amikről nem kellene

A szellemek nem vadászni érkeznek hozzánk, hanem sokkal inkább azért jönnek, hogy utat mutassanak, segítsenek a telepátia, szinkronicitás és egyéb fogódzók segítségével. A segítségükkel sokkal jobban megérthetjük, hogy miért is vagyunk a Földön, milyen életcéljaink lehetnek.

Te érezted már valaha úgy, hogy egy szellem van a közeledben? Ha igen, tapasztaltál a fent említettek közül bármelyiket?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek