Lélektár5 jel, amiből kiderítheted, hogy földre szállt angyal vagy-e!

5 jel, amiből kiderítheted, hogy földre szállt angyal vagy-e!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A földre szállt angyalok olyan személyek, akik nagyra értékelik a szeretet és a harmónia erejét. E két érték számukra mindennél fontosabb. Ezek az emberek azért vannak köztünk, hogy a Földet egy kiegyensúlyozottabb, jobb hellyé tegyék. Ők a természet harmóniáját kihasználva igyekeznek békét, jólétet teremteni az emberek között.

Fotó: Pixabay.com

Most következzen 5 jel, ami a földre szállt angyalokra jellemző. Íme!

1. Törődnek másokkal

A földre szállt angyalok olykor megfeledkeznek az időről, önmagukról, mert lefoglalja őket a más emberekkel való törődés. Rendkívül empatikusak, átérzik mások problémáit, lelki vívódásait, ezért leginkább ilyen szakterületeken végzik fáradtságot nem ismerő munkájukat.

2. Szükségük van énidőre

Mivel sok időt szánnak más emberek megsegítésére, ezek az ember-angyalok nagyon vágynak arra, hogy néha egy kis időt szakíthassanak magukra, hogy feldolgozhassák a sok mentális, lelki és fizikai stresszt, és feltöltődhessenek energiával, életerővel.

3. Erős intuícióval rendelkeznek

Annyi érzéssel rendelkeznek, hogy mint 5 másik ember együttvéve. Minden esemény, élethelyzet mély nyomot hagy bennük. Nagy hatással vannak rájuk a művészetek, az irodalom és a zene.

Ezt már olvastad? Ezt üzenik az ANGYALOK a 2017-es évre!

4. Nem szeretik a modern életformát, a technológiai világot

Nem értik, hogy az emberek miért a pénznek, a hatalomnak élnek, és miért nem törődnek a szeretettel, a barátsággal, a kölcsönös segítségnyújtással. Nem értik azt sem, hogy egyesek miként képesek a karrierjüket választani a családjukkal szemben. A földre szállt angyaloknak az emberség a legfontosabb.

5. Úgy érzik, hogy céljuk van az életben

Ezek az emberek életükre úgy tekintenek, mint egy küldetésre, mert valaki az Univerzumból kijelölte őket erre a feladatra. Mindent megtesznek, hogy segítsenek másoknak. Sokan gyógyítóként, segítőként helyezkednek el, a lényeg, hogy a lehető legnagyobb segítséget tudják nyújtani a rászorulóknak.

Ezt már olvastad? A rózsaszín szoknyás kislány – A történet, aminek köszönhetően hinni fogsz az őrangyalokban!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek