Kuriózum5 hatékony módszer, aminek segítségével megvédheted magad a mérgező emberektől!

5 hatékony módszer, aminek segítségével megvédheted magad a mérgező emberektől!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A mérgező emberek sokszor úgy lépnek be az életedbe, hogy észre sem veszed, csak azt veszed észre, hogy egy idő után az érzelmeiddel, az elméddel kezdenek játszadozni, és ez olyan játék, aminek valóban sírás lehet a vége.

5 hatékony módszer, aminek segítségével megvédheted magad a mérgező emberektől!

Ha nem tudod hatástalanítani ezen emberek ártó energiáit, akkor nagyon nehezen tudod megtalálni a boldogságot, a fejlődést az életedben. Ha a családtagok közül kerül ki a mérgező személy, akkor képtelenség teljesen megszabadulni tőle, de meg kell tenni mindent, hogy a negatív energiái ne döntsék romba az életedet, az önbizalmadat, önbecsülésedet.

Lássuk, melyek ezek a hatékony módszerek!

1. Ne figyelj rá

Ezt társaságban tudod leginkább megtenni, hiszen ilyenkor olyan emberek között találhatsz menedéket, akik egy hullámhosszon vannak veled.

2. Kerüld azokat az embereket, akik másról rosszakat mondanak

A pletykálás rendszerint a mérgező személyek kedvelt időtöltése. Ha egy ilyen ember elkezd neked mások titkairól beszélni, ne bízz meg benne, mert ha valami személyeset elárulsz, akkor azt tuti másoknak is tovább fogja adni, így árulva el a “barátságotokat”.

Ezt már olvastad? Egyre több orvos jelenti ki azt, hogy a negatív érzelmek hozzájárulnak a rák kialakulásához!

3. A nagyon kedves, bájos embereknek ne áruld el a legféltettebb titkaidat

A mérgező emberek az érzelmi játékok nagymesterei, képesek pillanatok alatt valaki bőre alá csúszni, és kipuhatolni az illető gyenge pontjait. Ezért tartsd távol magad a túlzottan kedves, mosolygós, hízelgő emberektől. Hallgass a megérzéseidre, az ösztöneidre, így kerülheted el, hogy egykönnyen csapdába essél.

4. Ne foglalkozz a sértegetésekkel, a negatív véleményekkel

A mérgező személyek bámulatosan tudnak bánni a szitokszavakkal, képesek pillanatok alatt úgy megalázni, hogy azt sem tudod, hogy miről beszélnek. Ezért nagyon fontos, hogy bármilyen támadó hangnemben is beszéljenek veled, ne vedd azokat figyelembe, és ne próbáld megérteni, hogy mit miért mondanak, mert annak semmi közük nincs hozzád.

Ezt már olvastad? 4 negatív embertípus, akit ha meglátsz vedd fel a nyúlcipőd és menekülj a legtávolabb tőle

5. Az érzelmeidet tartsd kordában

Ne engedd, hogy a mérgező személyek kibillentsenek az érzelmi egyensúlyodból, mert a fő céljuk az, hogy ezt megtegyék. Légy erős, és tartsd az irányításod alatt az érzelmeidet, és kerüld ki az illetőt.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek