Horoszkóp5 férfi csillagjegy, akik a hosszútávú kapcsolat hívei!

5 férfi csillagjegy, akik a hosszútávú kapcsolat hívei!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy hosszútávú kapcsolat bizalmon, megbecsülésen, hűségen, kompromisszumon, és szereteten alapszik. A kapcsolat elején még minden gördülékenyen megy, azonban ahogy telik az idő egyre több próbatétellel szembesülhetünk.

Az alábbi 5 férfi csillagjegyben azonban nyugodt szívvel meg lehet bízni, hiszen ők a komoly kapcsolat hívei, képesek bármit megtenni azért, hogy harmóniában, és szeretetben élhessenek egy életen át.

Bika

Mindig tudja, hogy mit akar egy kapcsolatban, nem rejtegeti érzéseit, és kívánságait, de hajlamos kompromisszumot is kötni, ha a helyzet úgy adódik. Egy stabil párkapcsolatban érzi csak biztonságban magát, mindent meg fog tenni azért, hogy jól menjenek a dolgok.

Rák

Őszinte, megbízható, és nagyon nagy a szeretetigénye. Fontos számára a család, éppen ezért, ha kapcsolatba lépsz egy Rák csillagjegyű férfival, tudnod kell, hogy az első pillanattól kezdve komolyan gondolja. Mindent megtesz a partnere boldogságáért, de neki is nagyon fontos az, hogy szeressék.

Szűz

Mindig stabil párkapcsolatra vágyik, ő az a személy, aki soha nem megy bele egyéjszakás kalandokba, teljes mértékben megbízhatsz benne. Nyugodt, hűséges, kiszámítható, ő a tökéletes partner.

Mérleg

Harmonikus, türelmes és kiegyensúlyozott, teljes szívvel-lélekkel magát adja egy párkapcsolatban, gyengeségeit sem fél kimutatni. Ha problémák merülnek fel a párkapcsolatban, nem fog elmenekülni, mindent megtesz azért, hogy megoldódjanak azok. Hűséges, és elkötelezett, egy életre választ párt.

Bak

Nagyon fontos számára a hosszútávú, családcentrikus kapcsolat. Számára első helyen mindig a partnere áll, tűzön-vízen át harcol azért, hogy megtartsa akkor is, ha komolyabb próbatétel elé kerül a kapcsolatuk. Egy Bak csillagjegyű férfiből példás családapa, és hűséges férj lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek