Horoszkóp5 csillagjegy, amely a világbéke fenntartásáért harcol!

5 csillagjegy, amely a világbéke fenntartásáért harcol!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ezek a csillagjegyek egész életükben arra törekednek, hogy elkerüljék a konfliktusokat, ne keveredjenek feleslegesen feszült helyzetekbe, de megpróbálják megakadályozni a viták kialakulását is. Nagyon fontos számukra a béke és az egyensúly fenntartása!

Mérleg

Számára nagyon fontos az, hogy a közvetlen környezetében mindenki jól megértse egymást, és ne alakuljanak ki konfliktusok. A kiabálástól, veszekedéstől, fizikai bántalmazástól kényelmetlenül érzi magát, akkor is, ha ő nem vesz részt benne, csak külső szemlélő. Több szempontból szemléli a problémákat, gyorsan cselekszik, és hamar dönt. Logikus gondolkodású, fejlett a kommunikációs képessége, így hamar meggyőz bárkit, hogy a vita helyett inkább a békét válassza.

Halak

Gyorsan átveszi mások hangulatát, ezért igen érzékenyen érintik a viták, konfliktusok. Ha nincs harmónia körülötte, akkor nagyon hamar fel tud borulni benne is a harmónia. Soha nem pártol, de nem is hibáztat senkit, megpróbálja ítélkezés nélkül kívülről szemlélni a konfliktusokat. Igen jó emberismerő, megpróbál inkább lelkileg hatni, mint erős szavakkal, mindig kerüli a durvaságot.

Rák

Empatikus személyiség, teljes mértékben át tudja érezni mások problémáit. Azt szeretné, ha a világon mindenki úgy élne, mint egy nagy család, és semmi veszekedés nem lenne soha, csak szeretet, és megértés. Fő feladatának érzi, hogy megkönnyítse a kommunikációt a vitás felek között, általában ő játssza a békítő harmadik szerepét.

Bak

Általában kiegyensúlyozott, bizalmat áraszt, hűséges az elveihez. Mindig odafigyel arra, amit mond, nehogy még csak véletlenül is feszültséget keltsen. A konfliktusokat jól kezeli, mindig olyan megoldást próbál keresni, hogy az mind a két fél számára jó legyen.

Szűz

A nehéz helyzetekben is képes hideg fejjel gondolkodni, ésszerű és praktikus tanácsokat ad. Általában arra ösztönzi a vitás feleket, hogy gondolják inkább át a problémákat még egyszer, mielőtt kimondanák a végső szót. A Szűz számára fontos, hogy mindig kimondja, ami a szívét nyomja, így tudja csökkenteni a felgyülemlett feszültséget. Tudja kívülről szemlélni a dolgokat, így könnyen távolt tud maradni a konfilktusoktól.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek