Horoszkóp5 csillagjegy, aki állandó jelleggel igényli az odafigyelést!

5 csillagjegy, aki állandó jelleggel igényli az odafigyelést!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Mindenik csillagjegynek megvannak a maga sajátos vonásai, az erősségei és gyengeségei egyaránt, melyek megkülönböztetik őket a többiektől. Egyes sajátosságok csodálatra méltóak és az adott csillagjegy erősségét tükrözik, míg más tulajdonságok éppen a hiányosságokra mutatnak rá.

5 csillagjegy, aki állandó jelleggel igényli az odafigyelést!

Van azonban egy dolog, mely minden csillagjegyre közös tulajdonsága, ami nem ás más, mint ráfigyelés fontossága. Hiszen mindannyian tudjuk, milyen fontos is számunkra, hogy kellő figyelmet kapjunk környezetünktől.

Nézzük tehát, melyek azok a csillagjegyek, melyek folyamatosan igénylik az odafigyelést!

Oroszlán

Közismert arról, hogy mindig szeret a figyelem középpontjában lenni. Az önbizalommal teli, domináns oroszlán hölgy szereti, ha környezete csodálja őt, ezért erre irányul minden szava és tette. Sokszor azt sem bánja, ha negatív értelemben kerül a figyelem középpontjában, csak ott legyen, és ez teljes mértékben elégtételül szolgál számára. Kapcsolataiban elvárja, hogy királynőként kezeljék, és ha ezt nem kapja meg partnerétől, akkor hamar elönti a méreg.

Kos

Ennek a csillagjegynek lételeme a versengés és természetesen a győzelem, azonban szükségük van arra, hogy valaki mindig várja őket a célban. Nagyon jók saját sikerük elismerésében, és ezt várják el környezetüktől is. Nem titok, hogy egy kapcsolatban ők a dominánsak és állandó jelleggel igénylik partnerük elismerését és csodálatát.

Ikrek

Általában nehézségekbe ütközik egy feladat teljesítése során, ezért van állandó jelleggel szüksége, partnere figyelmére.  Szereti tudni, hogy mindig van valaki a közelében, akire számíthat. Partnerétől nem azt várja el, hogy folyamatosan dicsérje őt, hanem azt, hogy mellette legyen, átölelje és szeresse.

Skorpió

Ez a csillagjegy elbűvölő, nehéz neki ellenállni, és ezért is kapja meg környezetétől a megfelelő figyelmet. Mindig titokzatos, rejtélyes, ezért társai többet szeretnének megtudni róla, és így állandóan a figyelem középpontjában lehet. Kapcsolataiban rendkívül szenvedélyes és a neki szánt figyelmet igyekszik mindig viszonozni partnere számára.

Nyilas

Hihetetlennek tűnhet, de a Nyilas csillagjegy figyelemfüggő. Állandó jókedv jellemzi őt, és minden családi és baráti összejövetel középpontja. Nagy elégtétel számára, ha környezete elismeri és díjazza elbűvölő személyiségét. Szereti megnevettetni az embereket és kapcsolatában a normalitásra törekszik, nem szereti, ha partnere állhatatosságot tanúsít irányában.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek