Ezek a csillagjegyek nem lesznek túl szerencsések a szerelemben, legalábbis ebben az évben!

Az új év mindig új reményeket tartogat, megújult erővel tervezünk, és mindent megteszünk azért, hogy álmaink valóra váljanak. Azonban mindenkinek az életében vannak olyan időszakok, amikor akadoznak a dolgok, semmi nem úgy megy, ahogy szeretnék. Az alábbi csillagjegyek jobb, ha elfogadják, nem sok jó fog történni velük ebben az évben.

Rák

Kedves, szerettet teljes, tündöklő személyiség vagy, imádnak az emberek, viszont nincs melletted egy olyan férfi, akivel megoszthatnád életed csodálatos pillanatait. Szakmailag is nagyon sikeres leszel ebben az évben, bevételeid növekedni fognak. Nagyon frusztrál az, hogy nem találod az igazit, állandóan kedvetlen vagy, mindenkivel kötekedsz, kritizálsz.

Szűz

Partnered egy adott pillanatban úgy dönt, hogy elege van az állandó siránkozásból, elégedetlenségből, és jobb lesz, ha külön utakon folytatjátok tovább az életet. Ebben az évben magányosan, a sebeidet nyalogatva fognak telni a napjaid, és ahelyett, hogy társasági életet élnél újra, inkább a munkába menekülsz.

Skorpió

Annak ellenére, hogy általában nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget az érzelmeknek, ebben az évben teljesen ki vagy borulva az egyedülléttől, magányosnak és elhagyatottnak érzed magad, hatalmába kerít a depresszió. Sokat szenvedsz, és állandóan arról ábrándozol, hogy bárcsak jönne már a herceg fehér lovon.

Bak

Szingliként fogod élni ezt a éved, azonban ezt nem problémaként fogod fel, hanem megpróbálod teljes mértékben kihasználni az adott pillanatban rejlő lehetőséget, és mindent napodat élvezed. Biztos vagy benne, hogy egy nap meg fogod találni azt, akit neked szánt az ég.

Halak

Nagyon érzékeny és szeretethiányos személy vagy, egyedül nem tudsz élni, mindig kell legyen melletted valaki, aki szeret, elismer, dicsér. Légy türelmes, és figyelj a körülötted lévőkre, mert az is lehet, hogy a lelki társad ott él évek óta a közvetlen környezetedben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.