Kuriózum5 apró jel, ami arra utal, hogy nem a megfelelő kapcsolatban vagy

5 apró jel, ami arra utal, hogy nem a megfelelő kapcsolatban vagy

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha bizonytalan vagy a jelenlegi kapcsolatodban, felmerülhet benned a kérdés, hogy vajon egyáltalán a megfelelő emberrel vagy-e. Néha nehéz megállapítani, vajon valóban illetek egymáshoz a pároddal, vagy csak azért vagytok együtt, mert féltek az egyedülléttől.

Szerencsére vannak olyan árulkodó jelek, amik arra utalnak, hogy rossz kapcsolatban vagy. Ez az 5 jel elárulja, ha nem a megfelelő emberrel vagy.

1. A párod megbízhatatlan

Nem számíthatsz rá, kisebb és nagyobb problémákban is cserbenhagy, és teljesen megbízhatatlannak bizonyul.

Lehet, hogy például megkéred, hogy vigye ki a szemetet, és ő meg is ígéri ezt, de aztán mégsem teszi meg. Előfordulhat, hogy megígéri, kimegy egy barátotok elé a reptérre, de aztán nincs ott a megbeszélt időben. Előfordulhat, hogy semmiben nem számíthatsz rá.

Az adott szava nem sokat ér, mert soha nem tudod, hogy betartja, amit ígért, vagy sem – de feltételezed, hogy nem fogja.

Az a személy, aki igazán hozzád illik, olyan ember, akire mindig számíthatsz, bármiről is legyen szó. Mindig betartja az ígéreteit, és nem hagy folyton cserben. Ha a megfelelő személlyel vagy, tudod, hogy számíthatsz rá.

2. Úgy érzed, megrekedtél

Nem jutsz előbbre az életben. Nem tapasztalsz fejlődést azokon a területeken, amelyeken javítani szeretnél, és nem jutsz közelebb a kitűzött céljaidhoz.

Lehet, hogy abbahagytad a rendszeres tornát, vagy nem jutsz előre a karrieredben. Előfordulhat, hogy prioritásaid háttérbe szorultak a kapcsolatod mellett, és úgy érzed, stagnálsz.

A kapcsolatod nem ösztönöz, és nem segíti a fejlődésedet. A párod nem törekszik arra, hogy a lehető legjobbat hozza ki belőled, sőt, az is lehet, hogy hátráltat a céljaid elérésében.

Ha a megfelelő személlyel vagy, a fejlődés olyan dolog, amit mindketten ápoltok és tápláltok. Bátorítjátok egymást, és próbáltok minél többet kihozni a másikból.

3. Másokról fantáziálsz

Lehet, hogy azon töprengesz, vajon mi lenne ha? Lehet, hogy egy helyes munkatársadon jár az eszed, vagy valakin, akivel úgy érzed, egy hullámhosszon vagytok. Lehet, hogy elgondolkodtál már azon, vajon milyen lenne valaki hasonlóval együtt lenni.

Előfordulhat, hogy arról álmodozol, hogy ezzel a bizonyos másik személlyel vagy, vagy éppen arról fantáziálsz, milyen jó lenne újra szinglinek lenni.

Bár ezek a fantáziák elég ártalmatlannak tűnhetnek, könnyen megtörténhet, hogy arra utalnak, hogy rossz kapcsolatban vagy, és készen állsz valami teljesen másra.

4. Folyamatosan magyarázkodnod kell

A párod folyton kérdőre von, és láthatólag nem bízik meg benned. Rendszeresen be kell számolnod neki arról, hogy éppen hol vagy, és folyton igazolnod kell magadat, annak ellenére, hogy semmi okot nem adtál a bizalmatlanságra.

Mindig tudni akarja éppen kivel vagy, hol vagy, és mit csinálsz, de azonnal védekező állásba helyezkedik, ha te érdeklődsz ugyanezekről. Más szóval a dolgok egy kissé egyoldalúak a kapcsolatotokban, ő kérdőre vonhat téged, de neked nem szabad ugyanezt megtenned.

Az állandó magyarázkodás kimerítő lehet, és hatalmas károkat okozhat a mentális egészségedben is. Ha megtalálod a megfelelő személyt, nem kell majd magyarázkodnotok egymásnak – a kapcsolatotok bizalomra épül majd, ezért folyamatos ellenőrzések nélkül élvezhetitek a közös életeteket.

5. Boldogtalan vagy

Valami mintha hiányozna, és általában véve boldogtalan vagy. Lehet, hogy a dolgok rendben vannak, de azért nem nagyszerűek, és úgy érzed, hogy ennél több vár rád.

Természetesen nem szabad elvárnod a párodtól, hogy minden tekintetben kielégítse a vágyaidat az életben, és egymaga gondoskodjon a boldogságodról. De fontos megbizonyosodnod arról, hogy a kapcsolatod nem vesz el a boldogságodból.

A megfelelő partnerrel együtt élvezhetitek az élet apró örömeit. Örülhettek egymás boldogságának, és közös boldogságként élhetitek meg azt. Nem érzed folyton úgy, hogy valami hiányzik, vagy, hogy az, akit szeretsz, visszahúz téged.

A lelki társ megtalálása

Ha nem a megfelelő emberrel vagy, itt az ideje, hogy elengedd, és teret hagyj magadnak, hogy megtalálhasd a lelki társadat. Lehet, hogy rajongtok egymásért, de nem vagytok szerelmesek, vagy egyszerűen csak elégedettek vagytok, azzal, ami van. Akárhogy is legyen, hosszú távon mindenképpen megéri teret engedni magadnak, hogy megtaláld a megfelelő társat.

Valójában jobb egyedül maradni, amíg meg nem találod a megfelelő személyt, mint elfogadni valakit, aki kimerít érzelmileg, és nem támogat a fejlődésben.

Bár nagyon nehéz kilépni egy kapcsolatból, még egy egészségtelen kapcsolatból is, sokszor a nehéz döntés a legjobb lépés, amit tehetünk.

Ha még több szakértői párkapcsolati tippre vagy kíváncsi, Amy North párkapcsolati szakértő videóiból sok hasznos tanácsot kaphatsz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek