Kuriózum5 apró dolog, amit a férfiak soha nem tesznek, ha őszintén szerelmesek

5 apró dolog, amit a férfiak soha nem tesznek, ha őszintén szerelmesek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A nők, amikor kezdenek beleszeretni valakibe, gyakran tűnődnek azon, vajon a férfi valóban viszonozza-e az érzéseiket.

Ha szeretnél tisztábban látni egy férfi érzéseit illetően, vannak bizonyos jelek a veled szemben tanúsított viselkedésében, amik árulkodóak lehetnek, és ezek nem csak azok a dolgok, amiket megtesz, hanem azok is, amiket nem tesz meg.

5 apró dolog, amit a férfiak soha nem tesznek, ha őszintén szerelmesek

1. Válaszol az üzeneteidre és a hívásaidra

Ha egy férfi valóban szerelmes beléd, nem mulasztja el, hogy válaszoljon az üzeneteidre vagy a hívásaidra, akkor sem, ha a barátaival szórakozik, vagy éppen az édesanyjával vacsorázik.

Egy szerelmes férfi mindig közel tartja magához a telefonját, hogy észrevegye, ha keresed, akkor is, ha hangos a zene, hogy válaszolni tudjon az üzeneteidre. Egy szerelmes férfi előre közli veled, hogy az édesanyjával vacsorázik, és utána felhív, hogy elmondja, hogy telt az estéje.

Ha azonban rendszeresen nem válaszol az üzeneteidre, és állandóan kifogásokat keres, az valószínűleg azt mutatja, hogy nem mutat túl nagy érdeklődést irántad.

2. Nincs szüksége térre

Az őszintén szerelmes férfiak a lehető legtöbbet akarnak együtt lenni a partnerükkel, és mindent megtesznek ennek érdekében. Ha a férfi váratlanul azzal áll elő, hogy több térre van szüksége, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy át kell gondolnia néhány dolgot, és nagy eséllyel nem szerelmes beléd. Valószínűleg szakítani akar veled, de nem tudja, hogyan.

3. Nem kritizál

Kritizálja az öltözködésedet, a barátaidat, vagy amiatt panaszkodik, hogy túl gyakran beszélsz telefonon édesanyáddal? Ha folyamatosan beleszól abba, amit csinálsz, az aggasztó jel. Ha egy férfi őszintén beléd szeret, tökéletesnek lát a hibáiddal együtt, és eszébe sem jutnak kritizálni téged. Sőt, a védelmedre kelne, ha bárki más azt állítaná, hogy nem vagy tökéletes. Az a férfi, aki kritizál téged, nem szeret, egyszerűen csak irányítani akar.

4. Nem tölti az idejét más nők társaságában, amikor veled lehetne

Természetes, hogy ha egy férfinak női barátai is vannak, de ha szívesebben tölti az idejét más nőkkel, ahelyett, hogy veled lehetne, az valószínűleg azt jelenti, hogy nem ő a megfelelő partner a számodra. Egy őszintén szerelmes férfi nem tölti más nőkkel az idejét, amikor a szerelmével is lehetne. Szóval ne dőlj be a „csak barátok vagyunk” kifogásnak, és lásd be, hogy ideje továbblépni.

5. Nem tekint téged prioritásnak az életében

Egy szerelmes férfi mindig prioritásként kezel téged az életében. Ez nem azt jelenti, hogy téged választ a családja, vagy a barátai helyett, hanem egyszerűen azt, hogy figyelembe vesz a döntéseiben, szem előtt tartja az igényeidet és az érzéseidet.

Ha egy férfi őszintén szerelmes, azt elég könnyű észrevenni. Egy szerelmes férfi szó szerint rajong az általa választott nőért, minden percben arra vágyik, hogy vele lehessen, és issza a szavait. Soha nem kritikus, és a párja mindig prioritást élvez az életében.

Ha azonban a férfi, akivel együtt vagy, mégsem így viselkedik, ne keress kifogásokat, és ne próbáld elhitetni magaddal, hogy előbb-utóbb majd beléd szeret, hidd el, hogy ez nem fog megtörténni, és ideje valaki olyant keresned, aki igazán megérdemel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek