KuriózumHa egy férfi megteszi ezt a 6 dolgot, őrülten szerelmes beléd, még...

Ha egy férfi megteszi ezt a 6 dolgot, őrülten szerelmes beléd, még ha nem is mondja ki

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Lehet, hogy a férfiak jók az első lépés megtételében, ha egy új kapcsolatról van szó, de az érzelmek verbálisan történő kifejezése általában nem az erősségük. Időnként természetesen ők is kifejezik ragaszkodásukat, de általában beérik azzal, hogy az első néhány alkalommal mondják ki a mágikus „szeretlek” szót.

De akkor mégis, hogy bizonyosodhatsz meg róla, hogy még mindig ugyanolyan szenvedélyesen rajong-e érted? Ha szavakkal nem is fejezi ki az odaadását, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy már nem érdeklődik irántad, vagy rád unt, csupán csak arról van szó, hogy mindennapi cselekedeteivel mutatja ezt ki irántad.

Az alábbiakban 6 olyan jelet ismerhetsz meg, ami arra utal, hogy egy férfi őrülten szerelmes beléd.

1. Jó hallgatóság, és erőfeszítést tesz a kommunikációban

Biztosan hallottad már, hogy a legtöbb férfi jobb hallgatóságnak bizonyul a nőknél. De nem elég csak hallgatni. Ha fontosnak tart téged, mindenre emlékezni fog, amit mondasz neki, még a legapróbb részletekre is.

Bár apróságnak tűnik, ez a gesztus sokat elárul egy férfiról, és azt mutatja, hogy számára a párja a legfontosabb. A félreértések általában a megfelelő kommunikáció hiánya miatt alakulnak ki, és idővel egy kapcsolat végét jelenthetik, de ezt egy kis odafigyeléssel könnyen el lehet kerülni.

2. Szeret téged, függetlenül attól, hogy nézel ki

A fizikai megjelenés is sokat számít ugyan, de semmiképpen sem ez jelent mindent. Ha egy férfi igazán szeret téged, nem érdekli, hogy nézel ki a legrosszabb napjaidon. Természetes, hogy mindenki a legjobb formájára törekszik egy randevú alkalmából, de idővel egyre kényelmesebben érzed magadat a társaságában minden smink és cicoma nélkül is.

Ha pizsamában, kócosan is jársz körbe a lakásban, akkor is jól érzed magadat a bőrödben, mert azt érezteti veled, hogy ez őt egy cseppet sem zavarja. A magabiztosságodért, az intelligenciádért és a személyiségedért szeret.

3. Nem habozik áldozatokat hozni vagy kompromisszumot kötni

Az egészséges kapcsolat lényege a kölcsönös odafigyelés. Ennek fenntartása érdekében mindkét félnek áldozatokat kell hoznia időnként. Ha a partnered hajlandó megbirkózni ezzel a kihívással, az azt jelenti, hogy valóban szeret téged.

Számára az a prioritás, hogy boldoggá tegyen, és hajlandó minden szükséges lépést megtenni ennek érdekében.

4. Kiáll melletted és támogat téged

Ha valaki kigúnyol, vagy bármi rosszat mond rád, nem habozik megvédeni téged. Ezenkívül mindig támogat, amikor új célt tűzöl ki magad elé. Arra biztat, hogy kövesd az álmaidat, még akkor is, ha azok esetleg eltávolítanak tőle. Gondoskodik arról, hogy tudd, mindig a támaszod lesz, bármi történjen is.

5. Megmutatja a sebezhető oldalát

Mindenkinek megvan a maga bizonytalansága, és senki sem akarja, hogy szerettei ebben a kiszolgáltatott helyzetben lássák. Hihetetlenül nehéz lebontani a falakat, amiket önmagunk védelmére emeltünk, mert mindig fennáll a veszélye annak, hogy megbántanak. Ha ennek ellenére is képes megnyitni előtted a lelkét, tudnod kell, hogy megbízik benned és nagyon szeret. Ezzel azt mutatja ki, mennyire kényelmesen érzi magát melletted.

6. Büszke rád

Ha egy férfi feltétel nélkül szeret téged, mindent ünnepelni fog, ami veled kapcsolatos. Elismeri, amikor keményen dolgoztál valamiért, és veled együtt örül, amikor az erőfeszítéseid megtérülnek. Számára a te sikereid egyenlők az övéivel. Minden adandó alkalommal dicsekedni fog veled a családjának és a barátainak, mert tisztában van az értékeiddel, és azt akarja, hogy mások is láthassák azokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek