KuriózumAz igazán szerelmes férfi 10 legjellemzőbb tulajdonsága!

Az igazán szerelmes férfi 10 legjellemzőbb tulajdonsága!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A férfiak nem túl híresek az érzelmességükről, a legtöbb esetben nem tudják, vagy nem akarják kimutatni érzéseiket! Vannak azonban olyan esetek, például, amikor egy férfi nagyon szerelmes, és megmutatja az érzelmesebb oldalát.

Hölgyek, figyelem! Az alábbi jelek arra utalnak, ha egy férfi igazán szerelmes!

1. Feltárja az érzéseit

Mert, hát ő is ember, neki is van sebezhető oldala, és attól nem lesz tökéletesebb, ha elrejti az érzéseit. Valószínű nem fog szappanoperákat nézni, de legalább megmutatja, hogy ő is ember, nem pedig egy robot.

2. ”A mi” problémáink

Egy csapatban játszotok, látszik, hogy igazán érdekli, hogy mi van veled, segít megoldani a problémáidat, melyekre ezentúl közös ügyként tekint. Meglátod, jó érzés, hogy számíthatsz rá!

3. Emlékszik a részletekre

Nagyon odafigyel minden kis apróságra, ami veled kapcsolatos, tudja mi a kedvenc ételed, a kedvenc színed, és milyen filmeket szeretsz nézni leginkább. Imádja, amikor a szád sarkában megjelenik egy gödör, amikor mosolyogsz.

4. Átérzi a fájdalmad

Ha rossz kedved van, könnyen ráhangolódik a helyzetre, és át tudja érezni a nehézségeit. Nem csak azt mondja, hogy nyugodj meg, hanem meghallgat, és megpróbál kitalálni valami megoldást a problémádra.

5. Fontos számára a kommunikáció

Napközben is többször eszébe jutsz, és ezt tudatja veled, a munkából is felhív, vagy üzenetet ír. Érdeklődik, hogy mit csinálsz, mit gondolsz, hogy érzed magad. A kommunikáció elengedhetetlen része egy jól működő párkapcsolatnak.

6. Önzetlenül cselekszik

Nem azért csinál meg valamit neked, mert cserébe segítséget vár el, hanem mert szeret. Minden hátsó szándék nélkül nyújt segítséget, és ezt később nem hányja a szemedre.

7. Büszke rád

Barátainak büszkén beszél a sikereidről, felnéz rád azért, amit elértél az életben. Nem irigykedik, nem féltékeny akkor sem, ha esetleg jobb munkahelyed, vagy több fizetésed van. Azt akarja, hogy mindenki tudja, igen, te vagy az az csodálatos társ, akire nagyon büszke.

8. Ha távol vagy, hiányzol

Amikor nem vagytok együtt, akkor is sokat gondol rád, elmondja, hogy mennyire hiányoztál neki. Úgy érzi, hogy nem teljes ember nélküled. Nem nyom el, nem birtokol, csupán kiegészítitek egymást.

9. Védelmet nyújt

Bármilyen nehéz helyzetbe is kerülj, tudhatod, hogy mindig számíthatsz rá, hiszen védelmet nyújt. Szeret és gondot visel rád, soha nem hagyná, hogy valaki bántalmazzon.

10. Mindig te vagy az első számára

Sem a munka, sem a rokonok nem jelentenek annyit számára, hogy miattuk mellőzzön téged. Mindig te állsz az első helyen, és gondoskodik róla, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse veled.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek