Kuriózum4 hiba, amit a nők 90%-a elkövet egy kapcsolatban!

4 hiba, amit a nők 90%-a elkövet egy kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Miért bonyolítjuk túl a kapcsolatokat? Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha nem görcsölnénk folyton valamin, és nem akarnánk az egész világot az irányításunk alatt tartani! Van néhány olyan hiba, amelyet a legtöbb nő elkövet a párkapcsolatában.

Ha te is elköveted ezeket a hibákat, egyáltalán ne csodálkozz azon, hogy mindig egy rosszul működő párkapcsolatban találod magad.

1. Túl sok az utasítás

Az egyik leggyakoribb hiba, amit egy nő elkövethet az az, hogy állandó utasításokat ad a partnerének, előrevetíti a jövőt és tetteinek következményét. Állandóan arról beszél, hogy mit és hogyan kellett volna csinálnia a partenerének.

2. Nagyon vékony a határ az elérhetőség és az önbecsülés között

Vannak olyan nők, akik esetében nagyon vékony a határ a megközelíthetőség és az önértékelés között. Ha egy nő állandóan elérhető a párja számára, mindenre megkapható, akkor csökken az értéke nem csak a párja, de a környezete szemében is.

A másik véglet sem jó, ha egy nő a vezető, vagy az anya szerepét játssza a kapcsolatban és állandóan irányítani akar. Így a partnere nem fog már szentimentális érzelmeket és vonzalmat táplálni iránta. A legjobb a középút, csak így tud harmonikus és rugalmas lenni egy kapcsolat.

Ha egy nő megérti a saját érzéseit, akkor arra is rá fog jönni, hogy a kapcsolat minősége attól is függ, hogy milyen viszonyban van önmagával.

3. Boldogságérzet hiánya

Szakértők szerint leginkább a szülők felelősek azért, hogy ha felnőttként valaki nem tud igazán boldog lenni. A boldogságérzet gyerekkorban sajátítható el, de felnőttként is fejleszthető ez a képesség. Azok a nők, akik képtelenek arra, hogy boldogok legyenek, általában a párkapcsolatba menekülnek, és boldogtalanságukért mindig partnerüket hibáztatják.

4. Szép vagyok?

Nincs olyan nő a világon, aki meg lenne elégedve magával. A legtöbb nő állandóan kételkedik a szépségében, mindig visszaigazolást és dicséretet vár el. Pedig a külső szépség belülről fakad, és csak akkor fogod szépnek látni magad, ha elégedett vagy. Amikor egy nő végre felismeri belső szépségét, kívülről is ragyogni kezd.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek