HolotropikumAlternatív gyógyászat4 fontos tanács, hogy hamarabb felgyógyuljunk a betegségekből!

4 fontos tanács, hogy hamarabb felgyógyuljunk a betegségekből!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Néhány tanács, hogy hamarabb felgyógyuljunk a betegségből!

4 fontos tanács, hogy hamarabb felgyógyuljunk a betegségekből!

Betegség esetén mi magunk befolyásolhatjuk a gyógyulásunkat azzal, hogy milyen módon viszonyulunk az adott betegséghez és milyen életmód váltásra vagyunk hajlandóak a gyógyulás érdekében.

A közismert gyógyszerész és pszichológus, Emil Coué megfigyelte, hogy azon páciensei, akik pozitívan viszonyultak saját betegségükhöz, sokkal hamarabb gyógyultak, mint a negatívizmussal teli társaik.

Nézzük akkor, hogyan is segíthetjük elő önmagunk gyógyulási folyamatát adott esetben!

1. Ne vegyük szívre mások hasonló történeteit!

Emberi mivoltunkból adódóan hajlamosak vagyunk arra, hogy elhiggyük azt, hogy mi, még embertársainknál is jobban szenvedünk egy adott betegség esetében. Ha mindig ezek a gondolatok forognak a fejünkben, akkor ezáltal csak önmagunk gyengítését segítjük elő. Mindezt azonban módunkban áll megváltoztatni a pozitív gondolkodás erejével.

2. Távolítsuk el testünk energiablokkjait!

Ha folyamatosan önmagunkat hibáztatjuk, kritizáljuk, ezzel energiablokkokat hozunk létre saját testünkben, melyek a test fizikai megbetegedését eredményezik. Ennek elkerülésére, igyekezzünk önmagunk elfogadására és szeretésére.

3. Hagyjuk önmagunkat ösztönünknél fogva vezetni!

Az intuíció olyan spirituális eszköz, amely segít bennünket abban, hogy mindig a legjobbat válasszuk önmagunk számára. Jó, ha figyelembe vesszük a többiek tanácsát, de csak akkor, ha ez összhangban van azzal, amit az intuíciónk, és a belső hangunk mond.

4. Tegyünk meg mindent az egészségünk érdekében!

Vigyázzunk egészségünkre azáltal is, hogy hogyan táplálkozunk. Ehhez adódik pozitív gondolkodásunk, a hitünk és az érzelmeink. Hiszen ne felejtsük, hogy az ép lélek és az ép test együtt eredményezi az egészséget!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek