Horoszkóp4 csillagjegy, akik feltétel nélkül szeretnek, még akkor is, ha korábban már...

4 csillagjegy, akik feltétel nélkül szeretnek, még akkor is, ha korábban már megbántották őket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ismersz olyan embert, aki, bár elszenvedett néhány csalódást, nem mondott le a szerelemről, sőt, szinte azonnal hajlandó ismét fejest ugrani a mély vízbe?

Vannak emberek, akik rendíthetetlenül hisznek a szerelem erejében, függetlenül attól, hogy hányszor kellett csalódniuk.

Néha pedig a csillagoknak is van némi beleszólásuk ebbe a kérdésbe. A következő 4 csillagjegy mindig szívesen ad újabb esélyt a szerelemnek, még akkor is, ha a dolgok sokszor nem úgy alakulnak, ahogy elképzelték.

Rák

Ha a Rák csillagjegyre gondolsz, az első dolog, ami eszedbe juthat, az otthon fogalma. A Rákok köztudottan az állatöv igazi gondviselői, és a szeretetre való képességük olyan hatalmas, mint az óceán, ami ezt a vízjegyet jelképezi.

Az érzéseik mélyről fakadnak, és olyan kapcsolatokat alakítanak ki, amelyek őszinték és tartósak. Bár érzékeny szívüket védőburok mögé rejthetik, ha egy Rák egyszer úgy dönt, hogy beenged téged, akkor örökre a szívébe zár.

Az a tény, hogy megbántották, nem riasztja el ezt a Hold által uralt jegyet. Sőt, ez gyakran csak jobban elmélyíti az érzéseit és jobban megérti általa a kapcsolatokat.

Lehet, hogy a jegy szülöttei egy rövid időre visszavonulnak, és a saját, megnyugtató környezetükben gyógyulnak, de később még bőkezűbben kínálják fel a szeretetüket.

A szeretet és az érzelmi intimitás gyógyító erejébe vetett hitük miatt, a Rák szülöttei azok közé tartoznak, akik a legőszintébben, feltétel nélkül képesek szeretni.

Bak

Ez első pillantásra talán furcsának tűnhet, hiszen ez az ambiciózus, gyakorlatias jegy ridegnek és zárkózottnak tűnhet. De a sztoikus külső mögött egy olyan szív rejtőzik, amely mélyen hűséges és meglepően gyengéd.

A Bakok minden más csillagjegynél többre értékelik az elkötelezettséget. Ha ígéretet tesznek, azt be is tartják. Tehát még ha a múltban meg is bántották őket, velük született kötelességtudatuk és felelősségteljes természetük arra készteti őket, hogy adjanak még egy esélyt a szerelemnek.

Bár lehet, hogy lassan nyílnak meg, ha egyszer elkötelezik magukat, akkor teljes mértékben elkötelezik magukat. A Bak szerelmét éppen az egyszerre visszafogott és mélységesen odaadó természet ellentéte teszi különlegessé.

Lehet, hogy nem mutatják ki nyíltan az érzéseiket, de amikor szeretnek, az olyan mélységgel és kitartással történik, amihez foghatót nehéz lenne találni.

Mérleg

A Mérlegekre sokan igazi társasági pillangókként gondolnak, akik egyik dologtól a másikig csapódnak, a mérleg nyelvén egyensúlyozva. A bájukról és diplomáciai érzékükről ismertek. De a külső mögött a Mérlegek olyan mélységeket rejtenek, amelyeket sokan nem is sejtenek.

A Mérlegek alapvetően mély partnerkapcsolatokra vágynak. Akkor érzik magukat igazán jól, ha úgy érzik, szinkronban vannak valaki mással. Ez nem csak a romantikáról szól, hanem az igazi, mély kötelékről.

És bár a kapcsolatokban bizonyára sok hullámvölgyet éltek át, nem hagyják, hogy a múltbéli sérelmek meghatározzák a jövőjüket.

Ahelyett, hogy belefásulnának a sérelmekbe, a Mérlegek inkább tanulnak a fájdalmas tapasztalatokból. Elmélkednek, kiigazítják a mérlegüket, és minden egyes alkalommal hajlandóak adni egy újabb esélyt a szerelemnek.

Hisznek abban, hogy a szerelemben mindig van esély az egyensúly és a harmónia megtalálására, függetlenül attól, hogy a múltban hányszor kellett csalódniuk.

Vízöntő

A Vízöntő jelenléte szintén egy kissé meglepő lehet ezen a listán. Ezek a szabad szellemű és egy kissé szokatlan, különc egyéniségek gyakran távolságtartónak tűnhetnek. Ők a gondolkodók, az újítók, azok, akik a saját ritmusukra menetelnek.

De a Vízöntőknek valójában hatalmas szívük van. Szeretik az emberiség egészét, és gyakran látják a nagyobb összefüggéseket.

Így, bár nem mindig a tapintatos típusok közé tartoznak, ha úgy döntenek, hogy kapcsolatba lépnek valakivel, mély kötelékeket alakítanak ki. Értékelik az egyén egyediségét, és vonzódnak a hiteles, őszinte emberekhez.

Az, hogy megbántották őket, nem jelenti azt, hogy falakat építenek maguk köré. Ehelyett inkább tesznek egy lépést hátra, elemzik a helyzetet, levonják a tanulságokat, majd több megértéssel és együttérzéssel lépnek tovább.

Az intellektus és az érzelmek, a távolságtartás és a mély kapcsolat különleges keveréke teszi a Vízöntő szeretetét olyan egyedivé és határtalanná.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek