Horoszkóp4 csillagjegy, aki ritkán tudja kimutatni az érzéseit!

4 csillagjegy, aki ritkán tudja kimutatni az érzéseit!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nagyon ritkán nyitják meg a szívüket, de akkor sem mutatják ki a legmélyebb érzéseiket. Zárkózottak, és úgy érzik, ha kimutatnák az érzéseiket, akkor sebezhetővé válnak, és kihasználnák őket.

Az alábbi csillagjegyek nem szívesen mutatják ki érzéseiket!

Kos

Úgy tűnhet, hogy általában kommunikatív, de ne dőlj be neki, mert, leginkább csak felszínes dolgokról lehet vele beszélgetni. Őszintén nem fogja senkinek elmondani a legmélyebb titkait, vagy problémáit. Attól fél, hogy bolondnak nézik, és kinevetik. Még magának sem hajlandó beismerni, ha szerelmes vagy szomorú.

A Kos egy igazi megmondóember, a legdurvább kritikát is a szemedbe mondja, viszont az érzéseiről soha nem fog beszélni, és romantikára se számíts tőle.

Mérleg

Egy igazi társasági ember, de mivel nem hisz önmagában eléggé, vannak olyan tulajdonságai, amelyeket soha nem fogad el, és éppen ezért az érzelmeiről is nehezen beszél. Mindig “ellenőrzi” az érzéseit, mielőtt kiadná őket. Általában higgadt, és megfontolt, soha nem bántana meg senkit.

Viszont, ha igazán szerelmes, és megbizonyosodott róla, hogy partnere is viszont szereti, nagyon romantikus, érzelmes és odaadó tud lenni. De csak ebben az esetben!

Vízöntő

Sokan távolságtartónak, ridegnek, és udvariatlannak tartják. Pont azért, hogy meg tudja őrizni a függetlenségét, nem sok embert enged igazán közel magához, és az érzéseit sem mutatja ki. Nem szeret függni senkitől, azzal, ha érzéseiről, vágyairól, terveiről beszélne, úgy érzi, hogy kiszolgáltatná magát másoknak.

Mindig kimért, soha nem fog odajönni hozzád kisírt szemekkel, hogy a problémáiról beszéljen. Segítséget sem szívesen kér. Ha igazán meg szeretnél ismerni egy Vízöntőt, soha ne támadd le a kérdéseiddel, inkább várd ki a megfelelő alkalmat.

Skorpió

Nagyon titokzatos, igen nehéz annyira a bizalmába férkőzni, hogy érzéseiről őszintén beszéljen. Sokszor tűnik úgy, mintha nem lennének problémái, ez viszont nem igaz, csak nem szeret róluk beszélni. Mindig erősnek és hatalommal rendelkezőnek próbálja beállítani magát, akkor is, ha kétségek gyötrik.

Nehezen lehet megismerni az igazi arcát. Nagyon mérges tud lenni, ha kicsúszik a kezéből az irányítás, és valaki megpróbál korlátokat állítani. Ne is próbálkozz, a Skorpió érzéseit soha nem fogod igazán megismerni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek