Horoszkóp4 csillagjegy, aki igazán szerencsés a szerelemben - mágnesként vonzzák magukhoz párjukat

4 csillagjegy, aki igazán szerencsés a szerelemben – mágnesként vonzzák magukhoz párjukat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Sok csillagjegy gyakran szerencsés a szerelemben, de van 4 olyan, amely “megüti a főnyereményt”. Csodálatos szerelmi kapcsolat vár az alábbi 4 csillagjegy szülötteire az elkövetkező időszakban.

Szerintük a szerelem szó a csillagokban van megírva. Az asztrológusok szerint ezek a csillagjegyek született romantikus alkatok, tudják, hogyan vonzzák magukhoz a vágyott szerelmet. Szenvedélyesek, intenzívek, magabiztosak, bátrak és kezdeményezőek.

Halak

A Halak romantikus, érzékeny, és mint mindenben, a szerelemben is a megérzéseire hallgat. Empatikus, partnerével mély lelki kapcsolatban áll. Állandóan az igaziról, az igaz szerelemről álmodozik. Feltétel nélkül szeret, készen áll, hogy bármilyen áldozatot meghozzon szeretteiért.

A Halak mindig támogatja párját a fejlődésben, hogy sikeres legyen, arra törekszik, hogy kapcsolatukban a viták helyett a harmónia uralkodjon.

Bár nagyon könnyű megbántani, könnyen bele lehet gázolni az szívébe, viszont ő maga a legodaadóbb, legönzetlenebb partner. A szerelemhez való helyes hozzáállása következtében nagyon szerencsés a párkapcsolatában!

Kos

Szinte állandóan ész nélkül szerelmes, könnyen beleszeret bárkibe, varázslatos érzéke van a hódításhoz. Mágnesként vonzódnak hozzá az emberek, akkor is, ha elsőre nem is nagyon erős a szimpátia.

Partnerét igencsak rövid pórázon “tartja”, viszont ő maga elvárja a teljes szabadságot. Ha néha nincs a figyelem középpontjában, nagyon hamar elkezd unatkozni. Szabadságra van szüksége a párkapcsolatban, de mivel nagyon szerencsés, pontosan megtalálja a megfelelő személyt, aki megadja számára.

Bika

A Bika élete során szinte mindig komoly kapcsolatban él, nem híve a rövid kalandoknak. Egy szakítás nagyon megviseli, ezért inkább megkíméli magát a fájdalomtól.

Az ismerkedés során időt szán arra, hogy megbizonyosodjon arról mennyire komolyak az illető szándékai, valóban megéri a befektetést.

Általában boldog és elégedett önmagával, olyan partnert keres, akivel tökéletes párost alkothat. Aki támogatja hobbijában, elősegíti a fejlődését, aki kiegészíti. Az Univerzum és a csillagok mellette áll, sikerül találkoznia egy számára különleges és fontos személlyel.

Mérleg

A párkapcsolatban számára a legfontosabb a harmónia és az egyensúly, és ezeket meg is teremti. Diplomatikus, kiegyensúlyozott, szereti a szépséget, az eleganciát. Erős az igazságérzete, tisztelettel és szeretettel bánik a partnerével, meglepi ajándékokkal, álomrandival és sok más kedvességgel kényezteti a partnerét.

Imád szerelmes lenni, számára a legfontosabb az életében a szerelem. Most igazán szerencsés lesz, hiszen megtalálja a számára ideális partnert.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek