3 törvény, amely egyenesen a pénztárcádba irányítja a pénzt!

Rengeteg pénz áramlik világszerte, így ha te is be akarsz kapcsolódni ebbe a körforgásba, mert szeretnéd, ha a pénztárcádban mindig lenne egy jó kis összeg, akkor olvasd el a következő 3 törvényt, és igyekezz betartani azokat.

3 törvény, amely egyenesen a pénztárcádba irányítja a pénzt!

1. Első törvény: Az életben annyi pénz áramlik hozzád, amennyire szükség van

Biztosan kerültél már olyan helyzetben, hogy sürgősen kellett volna pénz valamire, de éppen annyi, amennyire szükséged volt, nem volt tartalékban, azonban az utolsó percben valaki a segítségedre sietett. Ez azért történt, mert szükséged volt pénzre és az Univerzum törvényei úgy kezdték a szálakat mozgatni, hogy meg is kapd a kért összeget.

Ha spórolsz, az Univerzumhoz olyan üzeneteket küldesz, hogy nincs szükséged pénzre, viszont így könnyen kicsúszhat a kezedből a pénzügyeid irányítása.

2. Második törvény: A pénz jelentsen boldogságot

A pénznek csak akkor van értelme, ha az boldogságot, örömet okoz, ha hozzájárul a vágyaid, álmaid beteljesüléséhez. Úgy nem szabad semmit venni, hogy megbánod utána, mert ilyenkor az Univerzum úgy értékeli, hogy a pénz boldogtalanná tesz, ezért nem fog olyan lehetőségeket adni neked, amiből pénzhez juthatsz.

3. Harmadik törvény: A pénzspórlás bevonzza a szegénységet

Minél jobban akarsz pénzt spórolni, annál nehezebben fog menni, mert éppen akkor romlik el valami, vagy történik egy kellemetlenség, ami elviszi a megtakarított pénzedet.

Ne feledd: az az ember, aki nem áldoz stílusos, divatos ruhákra, sosem fog új autót vásárolni, mert egyszerűen nem fogja tudni megengedni magának.

Ha szeretnél még több pénzhez jutni, ezt is olvasd el: 5+1 nevetséges szabály a pénzzel kapcsolatban, amit el kell felejtened

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top