Horoszkóp3 csillagjegy, mely csodákat fog átélni 2023 utolsó 100 méterében!

3 csillagjegy, mely csodákat fog átélni 2023 utolsó 100 méterében!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Jogosan érezhetjük azt, hogy bár most koccintottuk el az újévet, ismét egy naptári év végénél járunk. Repül az idő, a napok szélsebesen telnek, az események egyre csak pörögnek körülöttünk, de ha megállunk egy percre, és belegondolunk, már csak hetek vannak hátra 2023-ból, leesik az állunk. Kezdődik az ünnepi készülődés, a hajtás, a testi és lelki maraton, hogy minden időben és tökéletesen meglegyen.

De az évnek az utolsó szakasza nem erről kellene, hogy szóljon. Annál inkább a számvetésről, a leltárról – a testi és lelki, fizikai és spirituális rendrakásról, az újra való ráhangolódásról, egy új fejezet megnyitásáról, a pozitív változások befogadásáról. Ha már fordítunk a naptáron, fordítsunk az életünkben is.

Tűzzünk ki új célokat és engedjünk el dolgokat, amelyek már nem képviselnek minket. Ha pedig nagyon is benne vagyunk valamiben, amit meg akarunk valósítani, akkor azt gőzerővel nyomjuk tovább.

2023 utolsó heteiben a csillagok rendkívül kegyesek lesznek hozzánk. Három csillagjegy esetében viszont különösen varázslatos élményeket ígérnek. Isteni erők segítik őket abban, hogy gyökeresen megváltoztassák az életüket.

Íme, ők lesznek a legszerencsésebbek az év hátralevő részében!

1. Vízöntő

A Vízöntők mindig is kiváltságosnak mondhatták magukat, jól ment a soruk akkor is, amikor a legnagyobb nehézségeket állította útjukba a sors. 2023 utolsó pár hetében viszont a csillagok teljes vállszélességgel fogják támogatni őket: itt az ideje, hogy összekapcsolódjanak az innovatív elképzeléseikkel, és bízzanak az ismeretlenben.

Lehetőségük nyílik arra, hogy véghez vigyék a változásokat, melyektől eddig rettegtek, és hogy élhessék végre az álmaikat. December első napjai ugródeszkaként szolgálnak majd, és megszabadítják őket a félelmeiktől.

Kedves Vízöntő! Ideje tehát levetkőznöd magadról a kétségeidet, a korlátozó hiedelmeket, melyek eddig visszafogtak téged, és higgy a lehetetlenben… mert tudod mit?! Ez tényleg lehetséges!

2. Nyilas

A Nyilasok érdekes változást tapasztalhatnak az elkövetkező időszakban: megtanulják észrevenni a fényt az alagút végén, meglátni a pohár teli oldalát, és megőrizni a reményt a szívükben.

Az Univerzum hihetetlen erőkkel ruházza fel most őket, és a legjobbakat akarja adni nekik. A Nyilasok képesek lesznek bármilyen akadályt legyőzni, és a viszontagságaikat sikerre fordítani. Az év utolsó napjaiban megkapják a jutalmat a kemény munkájukért.

Kedves Nyilas, készülj hát fel! Lelked útmutatást kap az angyaloktól, akik feltétel nélkül veled lesznek, és mindent megtesznek, hogy még az év vége előtt a boldogság útjára vezessenek. Neked csak az a dolgod, hogy tanulj meg figyelni ezekre a jelekre.

3. Bika

A Bikáknak nem volt könnyű ez az év. A nehézségek és a kevésbé jó időszakok ellenére azonban sikerült megőrizniük a belső fényüket, és a pozitívumokra koncentráltak, a vihar közepette is tudták élvezni az életet. A megterhelő időszaknak viszont most vége.

December második felében ugyanis az Univerzum a kedvükre dolgozik. Érezni fogják, hogy kapcsolatba kerülnek a valódi lélekcéljukkal, de az igazi ikerlángjukkal is. A kirakós darabjai hirtelen mind a helyükre kerülnek, és a varázslat tartani fog, amíg hisznek önmagukban és mindabban, amiről úgy érzik, hogy megérdemlik.

Kedves Bika, a bőség megnyilvánulása isteni születési jogod. De ne feledd élvezni mindazt a bőséget, ami már körülvesz téged, hogy megsokszorozódjon, és csak boldogságot hozzon neked.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek