2019 októberében bizonyos csillagjegyekre nagy változások várnak, már, ami a szerelmi életüket illeti. Ha te is ezek közé tartozol, fordíts egy kicsit több figyelmet a partneredre, mutasd ki jobban a szereteted.

Ha egy kapcsolatban nem törekednek a partnerek, hogy közös erővel fenntartsák a szerelem varázslatos erejét, akkor nagy eséllyel fenyegeti őket a megcsalás esélye. Az alábbi 3 csillagjegy legyen nagyon óvatos!

Mérleg

Ebben a hónapban kissé határozatlan leszel, ami befolyásoló hatással lehet a párkapcsolatodra is. Igyekezz rendet rakni az érzéseidben és a gondolataidban, légy türelmesebb a pároddal. Lehet, hogy most azt gondolod, hogy biztosan egy jobb társat érdemelnél, de mielőtt drasztikus döntést hoznál, jobb, ha az önmagaddal való viszonyod is tisztázod. Az is megtörténhet, hogy partnered egy negatív bejelentést fog közölni veled.

Kos

Mindenki tudja, hogy egy nagyon impulzív személyiség vagy, hajlamos vagy a párkapcsolatodról túlzásokban beszélni. Meg kell tanulnod egy kicsit jobban koncentrálni, és kordában tartani az érzéseidet, a partnered már százszor felhívta erre a figyelmed. Ha továbbra sem vagy hajlandó semmit változtatni, akkor nagy az esélye, hogy partnered hűtlenségével kell szembesülnöd.

Vízöntő

Egy nagyon rideg személyiség vagy, nem igaz, hogy nincsenek mély érzéseid, de még, ha valaki nagyon közel áll is hozzád, annak is nehezen fejezed ki, amit legbelül érzel. Légy egy kicsit odaadóbb ebben a hónapban, nehogy akkor eszmélj fel, amikor már túl késő. Partnerednek is véges a türelme, ha nem kap viszonzást az érzéseire, rövid időn belül tovább fog állni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.