Horoszkóp3 csillagjegy, akire 2022 végén rátalál a szerelem!

3 csillagjegy, akire 2022 végén rátalál a szerelem!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ha még mindig keresed a lelki társad, a csillagok egy igen különleges meglepetést tartogatnak számodra 2022 utolsó hónapjára – írja a 0.

Tudd meg, melyik az a 3 csillagjegy, aki szerelmet kap ajándékba. Te is közéjük tartozol?

Mérleg

2022 decemberében a Mérlegek az élet minden területén szerencsések lesznek, annyi jó hírt kapnak, hogy már-már alig bírják befogadni. Elárasztja őket az öröm, a siker, a szerelem, legféltettebb kívánságaik is teljesülnek.

Az egyedülálló Mérlegek találkoznak egy olyan személlyel, aki úgy felkavarja érzéseiket, ahogy még eddig senki. A beteljesült szerelmi kapcsolat tele van örömmel, elismeréssel és lendülettel. Ebben a kapcsolatban mindent megkapnak a Mérlegek,valósággal két méterrel járnak a föld felett. Olyan időszak vár rájuk, amilyenről mindig is álmodtak.

Kos

Egy kicsit mozgalmasra sikeredett a Kos csillagjegy szülöttei számára ez az év, de így is sikerül időt szakítanod a lelkedre, mindazokra a kellemes pillanatokra, amelyeket azokkal az emberekkel tölthetsz, akik sokat jelentenek számodra.

Decemberben többet fogsz utazni, érdekes és különleges emberekkel ismerkedsz meg, egy bizonyos személy nagyon felkelti az érdeklődésed. 2022 utolsó hónapjában esélyed van rá, hogy megtaláld azt a típusú szerelmet, amire mindig vágytál, azt akiről eddig csak álmodoztál.

Azok a Kosok, akik már egy ideje párkapcsolatban vannak, egy új szintre lépnek, a lehető legmélyebb érzelmeket élhetik most meg a kedvesükkel.

Oroszlán

Az egyedülálló Oroszlánok decemberben igen szerencsések lesznek párkapcsolati téren, őrülten beleszeretnek valakibe. A vonzalom, a kíváncsiság, az ismeretlen felfedezése sok álmatlanságot okoz, és állandóan, mintha pillangók röpködnének a gyomrukban.

2022 decemberében az Oroszlán csillagjegy szülöttei találkoznak a lelki társukkal. Úgy tartják, hogy az ember élete során több lelki társával találkozik, de az Oroszlánoknak most lehetőségük lesz egy mély érzelmi kapcsolat kialakítani. Olyat, amely szárnyakat és szabadságot ad nekik, és végre szabadon ki tudnak bontakozni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek