Horoszkóp3 csillagjegy, akinek elképesztően nehéz kimondani, ha szeret valakit

3 csillagjegy, akinek elképesztően nehéz kimondani, ha szeret valakit

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez az a 3 csillagjegy, akik nagyon nehezen nyitják meg a szívüket, és mondják ki a mágikus szót: „Szeretlek.” Kíváncsi vagy, hogy te is közéjük tartozol-e?

Először is fontos megjegyezni, hogy a tettek ezerszer többet érnek, mint a szavak. Tehát ha a párod nem is mondja ki, hogy szeret, de folyamatosan kimutatja az érzéseit a cselekedeteivel, tudd, hogy fontos vagy neki. Idővel megtanulja majd ledobni az álarcot, és képes lesz kimondani, mit érez.

Ugyanez fordított esetben is igaz, ha te vagy az, aki nem tudja kimondani a mágikus szót. Ennek több oka is lehet: talán egy múltbeli trauma az oka, amit még nem dolgoztál fel, vagy nehezedre esik sebezhetőnek mutatkozni mások előtt, esetleg úgy érzed, még nem állsz készen erre.

A lényeg, hogy valamilyen módon kimutasd, mennyire fontos számodra a másik ember, közben pedig ne helyezz magadra túl nagy nyomást. Eljön majd az a pillanat, amikor képes leszel kimondani, hogy érzel.

A következő 3 csillagjegynek nehezére esik kimondani, ha szeretnek valakit, még akkor is, ha teljes szívükből így éreznek.

Bak

Rendkívül érett személyiség vagy, aki két lábbal a földön áll, és szeretnéd mindig a kezedben tartani az irányítást (a magánéletedben és a párkapcsolatodban is). Ráadásul nehezen hiszed el, hogy a szerelem egy életen át tart, ezért meglehetősen visszafogott vagy, ha az érzéseidet kifejező szavakról van szó.

Nem azért nem mondod ki, hogy „szeretlek”, mert nem így érzel, hanem azért, mert nem akarod ezt kimondani, amíg nem vagy benne biztos, hogy nem vesztegeted az időt azzal az emberrel, akivel együtt vagy.

Szinte mindig arra számítasz, hogy a dolgok valahogy elromlanak, ezért nem tudod, hogy érdemes-e ennyire sebezhetőnek mutatnod magadat egy olyan személy előtt, aki talán túl rövid ideig lesz az életedben.

Szűz

Nagyon jól ismered önmagadat, és tudod, mikor szeretsz bele valakibe. Már nem vagy olyan ember, aki hisz a hihetetlen szerelmi történetekben és a tündérmesékben, és pontosan tudod, milyen az a személy, akit életed párjának tudnál nevezni.

Azért nem mondod ki azonnal, ha szeretsz valakit, mert nem akarod elsietni a dolgokat. Nem veted bele magad teljes szívvel egy kapcsolatba, nem tárod fel a lelkedet olyasvalaki előtt, akit nem is ismersz, és nem vállalod, hogy sebezhető legyél azzal, hogy kimondod azt a szót, ami olyan sokat jelent a számodra.

Nem sietsz sehová az életben, és nem akarsz senkit sem lenyűgözni. Jól érzed magad a bőrödben, és csak az igazira vársz. És amikor majd belép az életedbe, sokkal könnyebb lesz elmondani neki, hogy mit érzel.

Skorpió

Sokan azt feltételeznék, hogy szenvedélyes és romantikus természeted miatt nem okoz neked gondot őszintén kimondani, hogy érzel, de sokkal több rejtőzik benned, mint amit az emberek látnak.

Hiába érzed úgy, hogy szeretsz valakit, hajlamos vagy falakat emelni önmagad köré védekezésképpen. Mindent meg akarsz tudni arról a személyről, akivel együtt vagy, meg akarod ismerni, tudni akarod, mik a jövőbeli tervei, de úgy, hogy közben a lehető legkevesebbet kelljen elárulnod magadról.

A te szemszögedből nézve azt mondani, hogy szeretsz valakit, olyan, mintha megmutatnád a legnagyobb sebezhetőségedet, ezért próbálod folyton halogatni a vallomást. Még ha találkozol is a megfelelő személlyel, és ki akarod mondani, úgy érzed, képtelen vagy rá, hogy küzdened kell önmagaddal, és nehezedre esik megnyílni előtte.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek