Horoszkóp3 csillagjegy, akiknek nem kedvez a szerencse májusban!

3 csillagjegy, akiknek nem kedvez a szerencse májusban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Vannak időszakok, amikor úgy érezheted, mindenki összeesküdött ellened, bármibe is kezdesz, semmi sem sikerül, mindenhol akadályokba ütközöl. Nem érdemes dühöngeni, hiszen a rossz után mindig jó következik, ez a szép az életben.

Az alábbi három csillagjegyre igencsak rossz időszak vár májusban, a szerencse egyáltalán nem fog kedvezni nekik. Ha te is ezek közé a csillagjegyek közé tartozol, próbáld passzívan szemlélni az eseményeket, ne borulj ki, hiszen a nyár első hónapja sokkal kedvezőbb lesz számodra.

Bika

A Merkúr hatására a következő két hétben igencsak türelmetlen leszel. Pénzügyi és munkahelyi akadályokba ütközöl, és úgy érzed, hogy sosem oldódnak meg már a problémák. Vigyázz a megtakarított pénzedre, ez a hónap nem alkalmas a befektetésre, meggondolatlan kiadásokra.

Rák

Ebben a hónapban nem épp úgy alakulnak az anyagi dolgaid, mint ahogy azt elképzelted, sőt egy nagyobb kiadással is számolnod kell. Viszont a párkapcsolatodban szerencsére minden jól alakul, és ez némiképp ellensúlyozza az anyagiak miatt kialakult rossz hangulatod. Ha egyedülálló vagy, akkor ebben a hónapban megismerkedhetsz egy számodra nagyon fontos személlyel. Lehet, hogy elveszítesz bizonyos dolgokat, de bőségesen kárpótol az élet.

Mérleg

Olyan váratlan helyzet alakul ki a munkahelyeden, amelyre egyáltalán nem voltál felkészülve. A legjobb az lenne, ha elkezdenél más munkahely után érdeklődni. Ha a barátaid is tudnak róla, hogy milyen terveket fontolgatsz, talán sokkal könnyebben találsz egy jobb munkát. A szerelmi életed viszont csodásan alakul, felejthetetlen napok várnak rád.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek