Horoszkóp3 csillagjegy, akik szeretnek mindent az irányításuk alatt tartani!

3 csillagjegy, akik szeretnek mindent az irányításuk alatt tartani!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Minden csillagjegy egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, bár egyesek különlegesebb természetűek, és szeretik, ha az irányítás az ő kezükben van az élet minden területén. Ez az irányításvágy gyakran erős kontrollmániává fajul.

Ez az a 3 csillagjegy, aki szeret mindent irányítani!

Bika

A Bika eltökéltségéről és következetességéről ismert, Föld jegyként azonban néha túlzottan is kötődik a berögződött szokásaihoz. Ez arra készteti, hogy teljes mértékben átvegye az irányítást a dolgok felett, hogy megőrizze élete stabilitását és rendjét.

Általában nem kedveli a változásokat, az újdonságokat, jobban szereti, ha minden úgy van, ahogyan azt ő szeretné. Ez a makacsság gyakran a biztonság iránti igényből és a kiszámíthatatlanságtól való erős félelemből fakad. Nem egy domináns típus, inkább a kiszámíthatóságot és a megbízhatóságot értékeli az élet minden területén.

Azonban jó, ha elfogadja, hogy a változás az élet teljesen természetes velejárója.

Oroszlán

Az Oroszlán szeret uralkodni, tekintélyes, és szereti, ha az ő kezében van a gyeplő, hogy meghozhassa a döntést. Remekül tud útmutatást adni és egy nagyobb csoportot irányítani. Veleszületett irányító képességgel rendelkezik, szeret mindig a reflektorfényben lenni.

Irányítási igénye szenvedélyes természetének és heves természetének tudható be. Nem mindig arról van szó, hogy hatalmat gyakoroljon mások felett, hanem inkább azt szeretné, hogy a környezet, amelyben tartózkodik, összhangban legyen az elképzeléseivel.

Azáltal, hogy felismeri az irányításra való hajlamát, megtanulhatja egyensúlyba hozni vezetői tulajdonságait egy kevés alázattal és mások elképzelései iránti nyitottsággal.

Skorpió

A Skorpió, amelyet a Plútó, az átalakulás és a hatalom bolygója ural, arról ismert leginkább, hogy milyen mélységgel éli életét. Az irányítás nála egyfajta védekezési mechanizmus, védeni próbálja kiszolgáltatottságát és fenntartani a hatalom érzését a környezetében. Nagyon uralkodó és irányító tud lenni, ha személyes és érzelmi területeiről van szó.

Kontrolligénye összefüggésbe hozható az életben az igazság és a hitelesség keresésével is. Nem szereti a felszínességet, az élmények elmélyítésére törekszik, ezért gyakran csak azért veszi át az irányítását, hogy felfedezze a rejtett rétegeket. A Skorpió kontrolligénye összefüggésbe hozható az igazság és a hitelesség keresésével is.

Ennek megértése segíthet neki egyensúlyt teremteni az irányítás iránti igénye és az élet bizonytalanságának elfogadása között.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek