Horoszkóp3 csillagjegy, akik szakítani fognak decemberig - Számukra nehéz idők jönnek!

3 csillagjegy, akik szakítani fognak decemberig – Számukra nehéz idők jönnek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az asztrológusok elárulták, melyik az a 3 csillagjegy, amely különböző problémákkal kell megküzdjön decemberig a párkapcsolatában!

Itt az ideje egy kicsit jobban átgondolni a dolgokat, és megszakítani azokat a kapcsolatokat, amelyek már egy ideje nem nyújtanak boldogságot.

Kos

Úgy érzi, elakad a párkapcsolatában, valósággal bepánikol, ha a párja azzal áll elő, hogy itt az ideje megtenni egy fontos lépést a közös jövő felé. Ez a felkérés éppen ellenkező hatást vált ki a Kos esetében. A szabadságot választja, ezzel pedig véget vet egy hosszú ideje tartó szerelmi történetnek.

Rák

Ha egyszer megszeret valakit, akkor minden energiájával azon dolgozik, hogy a kapcsolat boldog és kiteljesedett legyen. Problémák esetén nem adja fel egykönnyen, a legnehezebb időkben is szeretteivel marad, de habozás nélkül véget vet a kapcsolatnak, amikor megtudja, hogy elárulták.

A hazugságot soha nem tudja megbocsátani, pillanatok alatt képes kilépni egy hosszú ideje tartó kapcsolatból, akár házasságból is. Ha megtudja, hogy párja hazudott, soha nem ad neki egy második esélyt.

Mérleg

A Mérleg csillagjegy számára az egyensúly a kulcs a szép élethez. Tisztességes, becsületes, hűséges, nagyon fontos számára a külső és belső harmónia. Az év végéig viszont felborul ez a jól kialakított idilli állapot, mivel megtudja, hogy párja megcsalja. Egy ilyen árulást soha nem bocsát meg, ezért inkább kilép egy régóta tartó kapcsolatból is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek