Lélektár2024. február 2-án különleges erők hatnak ránk: ezt kell tenned, hogy részesülj...

2024. február 2-án különleges erők hatnak ránk: ezt kell tenned, hogy részesülj az Univerzum energiájából

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A numerológia szerint 2024 hihetetlenül erőteljes év lesz. A numerológiának, akárcsak az asztrológiának, személyes és kollektív alkalmazásai egyaránt lehetségesek. Például mindenki kiszámolhatja a saját életút számát, amit az egyén születési dátumának számjegyeinek összege ad meg. Ezeket addig kell összeadni, amíg egyetlen számjegyet kapunk 1-től 9-ig, vagy egy úgynevezett mesterszámot, mint a 11-es vagy a 22-es.

A népi hiedelmek alapján vannak szerencsés és szerencsétlen számok, mint például a 13-as, amit sokan igyekeznek elkerülni. A numerológia szempontjából azonban nincsenek jó és rossz számok. A szakemberek szerint minden egyes szám optimális tulajdonságokat tartalmaz, amelyek numerológiai szempontból különleges jelentőséggel bírnak, miközben bizonyos tendenciákkal és akadályokkal is szembeállítanak. Ahogy a teliholdak is különböző viselkedésformákat válthatnak ki belőlünk, úgy a különböző számok és az összefüggések, amelyekben megjelennek, a változások és az eljövendő dolgok jelzéseiként működhetnek.

Minden egyes számnak, 1-től 9-ig, spirituális jelentése van, amely különböző módon alkalmazható az egyénekre. Az egyik dolog, amit tehetsz, egyszerűen az, hogy figyelsz az ismétlődésekre és a mintákra a mindennapi életedben.

Lehet, hogy mindig éppen ugyanabban az időpontban nézel rá az órádra, vagy valahol máshol, például számlákon találkozol folyton ugyanazzal a számmal. De ahhoz, hogy megértsd, mit jelent ez, előbb meg kell tanulnod, milyen jelentést hordoznak az egyes számok.

A 2024-es évnek különleges numerológiai jelentősége van

A 2024-es év összességében a 8-as szám éve lesz, mert az év számjegyeit összeadva ezt a számot kapjuk. A numerológiában a 8-as számot a Szaturnusz bolygó uralja, akárcsak a Bak állatövi jegyet. A Szaturnusz legfontosabb tulajdonságai a kitartás és az ambíció, ebből következik, hogy a Szaturnusz által uralt személyek vezetői szerepekben találják magukat. Ezeknek az embereknek komoly természetük van, és képesek szembenézni a kihívásokkal.

Amikor tehát egy a 8-as szám által uralt évre gondolsz, gondolj az építkezésre, a cselekvésre és az alkotásra. Gondolj a személyes erő felszabadítására, az akadályok lebontására az akarat erejével, a kitartásra és a küzdelem élvezetére. Ez az év nem az álmodozás, hanem a konkrét cselekedetek ideje.

2024. február 2-ának különleges numerológiai jelentősége

Ennek a dátumnak különleges numerológiai jelentősége van. Ha összeadjuk a dátum számjegyeit: 2+0+2+2+2+0+2+4=12-őt kapunk, és a szakértők szerint ennek a dátumnak azért is különleges jelentősége van, mert ekkor megnyílik a Vízöntő Portál.

Még mindig a numerológia alapelvei szerint haladva, ebben a számcsoportban megtaláljuk a 22-es számot is (2022), ami egy mesterszám, és erőteljes energiákkal rendelkezik. Általánosan ismert, hogy a 2-es szám az együttműködésekkel, partnerségekkel és a közös célokkal kapcsolatos.

Mit kell tenned, hogy részesülj az Univerzum energiájából

A numerológusok szerint ez az az időszak, amikor nincs más dolgunk, mint arra összpontosítani, hogy erős és egészséges kapcsolatokat építsünk ki a körülöttünk élőkkel, és meg kell találnunk a megfelelő módját annak, hogy együttműködjünk a partnereinkkel, és segítséget kérjünk, amit a 22-es szám által sugárzott erőnek köszönhetően azonnal meg is fogunk kapni.

A 02.02 számjegycsoport szintén különleges jelentéssel bír, és a kettősséget szimbolizálja. Ha rendszeresen ebben az időpontban nézel az órádra, az azért van, mert az őrangyalod óvatosságra int. Lehet, hogy valamilyen rejtett dologra próbálja felhívni a figyelmedet, vagy megpróbálja megváltoztatni a véleményedet valamiről. Ezért az életed minden területén alaposan át kell gondolnod a döntéseidet.

Egy másik magyarázat szerint a 02.02-es számsorozat az új kezdeteket, az egyensúlyt és a harmóniát szimbolizálja az egyes emberek életében. Arra ösztönöz, hogy kövesd az álmaidat, és pozitív jel arra, hogy valóra váltsd legbelsőbb vágyaidat. Ha párkapcsolatban élsz, ez a számsor azt üzeni, hogy őszintén összpontosíts a partnereddel való kapcsolatodra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek