LélektárFebruár 2-án megnyílik a 2:2-es isteni portál: megkönnyíti a magasabb erőhöz való...

Február 2-án megnyílik a 2:2-es isteni portál: megkönnyíti a magasabb erőhöz való hozzáférésünket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2024 második hónapja energetikai szempontból különlegesnek ígérkezik, és a 2-es szám rezgésének hatása alatt áll. 2024 második hónapjában (a 2-es szám ismétlődését az évszámban is megfigyelhetjük), két mágikus kapu nyílik meg: az egyik a hónap elején, február 2-án, a másik a hónap vége felé, február 22-én, és mindkettő megerősíti az univerzum szinte mágikus működését és azt a fontos szerepet, amit ez a kozmikus energia ad ezeknek a napoknak.

A február 2-án aktiválódó első isteni portál hamarosan megérkezik, ezért jó, ha az azt megelőző és követő napokban érkező kinyilatkoztatásokat vagy tudatosításokat nem kezeljük passzivitással vagy közömbösséggel, és nem pazaroljuk el ezt a csodálatos energiát.

A 2-es a kettősség, de az együttműködés száma is, az egyensúly, de a türelem és a partneri együttműködés száma is, így sok esetben gyógyulás, támogatás vagy segítség érkezhet ezekben a napokban más emberek részéről.

Mások jelenthetik a megoldást, vagy felfedhetik előttünk a megoldást egy olyan problémára, ami már régóta foglalkoztat minket, vagy irányíthatják a lépteinket, hogy egyensúlyba hozzuk a lelkünket.

A 2-es szám felhívja a figyelmünket arra is, hogy egyetlen helyzet vagy körülmény kapcsán is kettős vagy különböző perspektívák nyílhatnak meg, ezért jó, ha tiszta fejjel döntünk.

Szemléljük meg a problémát minden oldalról, ha pedig nem tudjuk, mit tegyünk, vagy úgy érezzük, túl nagy rajtunk a nyomás, hallgassunk az intuíciónkra, ugyanakkor bízzunk az isteni gondviselésben is.

Ahol a mi elménk és lelkünk kudarcot vall, ott az univerzumnak sikerül elérnie valamit, így azok, akiknek erős a hitük, most a legszebb jutalomban részesülhetnek. Néha a 2-es energiája a türelem és a hit próbáját is jelölheti, emlékeztetve minket arra, hogy nem szabad megfeledkeznünk a valódi életcélunkról, és minden erőforrásunkat mozgósítanunk kell, hogy megvalósítsuk az álmainkat.

A 2-es az erő, de ugyanakkor a szelídség szimbóluma is, és célja, hogy harmóniát és békét hozzon oda, ahol erre szükség van, a kapcsolatokban, élethelyzetekben vagy éppen a lelkekben.

Másrészt, ha összekapcsoljuk a dátumban lévő két 2-es energiáját, a 22-es angyali számot vagy mesterszámot kapjuk, amelyet a numerológiában hatalmas erőnek tartanak, ami képes valóra váltani az álmainkat. A 22-es a kozmikus bölcsességet közvetíti a Földön, összehozza a tellurikus és az éteri bölcsességet.

A 2:2-es portál hatása alatt a boldogságunk és jólétünk építése, kapcsolataink és kommunikációs készségeink javítása a cél.

Továbbá, amikor egy ilyen portál megnyílik, az isteni jelek is gyakoribbak lesznek, és egyre több ember férhet hozzá olyan képességekhez, érzékelésekhez, amik nem kötődnek az érzékszervekhez.

Ugyanakkor egyeseknek profetikus álmaik lehetnek ebben az időszakban, megérthetnek bizonyos helyzeteket az életükben, vagy akár meg is gyógyulhatnak egy szenvedésből egy álom vagy egy olyan szeretett személlyel való álombeli találkozás révén, aki már nincs ezen a világon. Azt mondják, hogy amikor egy ilyen portál megnyílik, a világok könnyebben összefonódnak, és nagyobb lesz köztük az átjárhatóság.

A 2:2-es portál olyan, mint egy kapu, amely megnyílik a földi és a láthatatlan égi világ között, az anyagi és a szellemi világ között, és ezekben a napokban könnyebben kaphatunk isteni útmutatást.

A számmisztikában és a spiritualitásban azt tartják, hogy a 2:2-es portál megkönnyíti a magasabb erőhöz való hozzáférésünket, és hogy bizonyos felgyorsult ébredések egyéni szinten, de kollektív szinten is bekövetkezhetnek. Továbbá, amikor ez a 2:2-es kozmikus kapu megnyílik, a tehetségeink is világosabban előtérbe kerülnek. Ezért jó, ha bölcsen használjuk az isteni ajándékokat, amiket kaptunk, hogy értékes örökséget hagyjunk magunk után a világban.

A manifesztációk is hangsúlyosabbak a portál megnyílása körüli napokban, és az univerzum is fogékonyabb a szándékainkra és vágyainkra, ezért jó, ha ezeket tisztázzuk magunkban, és nyíltan megfogalmazzuk, sőt, ezeket szem előtt tartva cselekszünk.

A 2:2-es portál arra ösztönöz, hogy nyissuk meg a szívünket mások előtt, fogadjuk el a belső békét és szeretetet, valamint tiszteljük a köztünk és mások között, a föld és az ég között, a látható és a láthatatlan világ közötti kapcsolatokat és összeköttetéseket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek