Lélektár2023 március 7-i telihold: gyógyítja a fájdalmat, és felszabadítja a lelket. Esélyt...

2023 március 7-i telihold: gyógyítja a fájdalmat, és felszabadítja a lelket. Esélyt ad egy új kezdetre

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A telihold lényegében a véget jelenti – egy újabb holdciklus lezárását. Ugyanakkor azt is sugallja, hogy ha egy folyamat lezárul, mindig jön helyébe valami új – az újdonság, a változás, az újrakezdés érzése. És bár az újhold adja a legjobb lehetőséget arra, hogy a terveinket megvalósítsuk, maga a telihold az, amikor érdemes elgondolkodni azon, hogy min akarunk változtatni, és mit akarunk az életünkbe vonzani.

Március 7-e igazán különleges nap a világegyetemben. A tavasz első teliholdja bukkan ugyanis fel az égbolton, és magával hozza mindazt, ami a legszebb újjászületést jelenti. Ugyanakkor ma van az év első tízmilliószoros napja!

Az Univerzum gyógyító energiát és felfokozott érzelmeket kínál nekünk, hogy felcsigázza az érdeklődésünket a jelen és a jövő iránt. Készen állunk az újrakezdésre, mert tudjuk, hogy a dolgok a mi javunkat szolgálják.

Ez a telihold egyedülálló. A Szűz jegyében történik, és nagyobb érzelmi egyensúlyt hoz, de néhány izgalmas kihívást is, amelyek segítenek felfedezni, kik vagyunk valójában, és mit akarunk az élettől.

Mivel minden telihold a naptár más-más hónapjában – más csillagjegyben történik, így minden alkalommal új dolgokat, érzelmeket, állapotokat és kihívásokat tapasztalhatunk. A tavasz első teliholdja a Szűz jegyében van, ez pedig hihetetlen lehetőségeket nyit meg számunka a gyógyulásra. És a legjobban azt tesszük, ha mindezt kihasználjuk, mert még egy ilyen lehetőségünk nem lesz egyhamar.

Minden, amit a Szűzben lévő teliholdról tudni kell

Pontosan 2023. március 7-én, 13:40-kor jön fel a még napvilágította égboltra.

Két energiát kell figyelembe venni: a jegyét, amelyben a telihold áll, és a saját jegyünk energiáját. Ezek az energiák összeadódnak, és csak nekünk szóló, egyedi élményt hoznak létre.

A legutóbbi újhold során megfogalmazott vágyaink akár már most is megnyilvánulhatnak az életünkben. Ennek a holdciklusnak az eseményei, tapasztalatai és érzelmei a végéhez közelednek, és helyükben újakat ígérnek. Ez azt jelenti, hogy az előttünk álló időszak egyben az elengedés és a változás ideje is.

Más szavakkal, most kell elengednünk mindent, ami nem szolgál minket (neheztelés, gyűlölet, rossz szokások, mérgező kapcsolatok, régi álmok), és helyet csinálnunk az új dolgoknak.

Itt az ideje, hogy előre tekintsünk, és magunk mögött hagyjuk mindazt, ami lefelé húz bennünket.

Amikor a telihold a Szűzben áll, számítanunk kell arra, hogy kemény munka és erős felelősségvállalás elébe nézünk. Az energiák ugyanis tettekre sarkallnak, és felerősítik bennünk azt, ahogyan mindezekkel kapcsolatban érzünk.

Az Univerzum üzenete egyértelmű: használjuk ki ezt a csodálatos napot arra, hogy álljunk meg egy pillanatra, és értékeljük a munkánkkal és a kötelezettségeinkkel kapcsolatos érzelmeinket. Akár gyakorlatban is elvégezhetjük ezt a számvetést, ami segít megszabadulni mindentől, amire már nincs szükségünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek