Lélektár2023. június 4. - A nyár első Teliholdja! Olyan erősek leszünk, akárcsak...

2023. június 4. – A nyár első Teliholdja! Olyan erősek leszünk, akárcsak egy oroszlán!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2023. június 4-én 5 óra 41 perckor az éjszakai égbolt a Telihold csodálatos fényében fürdik majd, és különleges energiával tölt el bennünket.

A Nyilas Telihold kikapcsolódással és friss energiákkal lep meg. Felpezsdíti a szívünket, eláraszt optimizmussal és pozitivitással, de közben feltölt kiegyensúlyozottsággal és stabilitással.

Tele leszünk szenvedéllyel, kreativitással és kalandvággyal. Sokkal tisztábban fogjuk látni mind a negatív, mind pedig a pozitív tulajdonságainkat, sikerül teljes egészében elfogadnunk önmagunkat.

Annak ellenére, hogy még mindig keményen meg kell küzdenünk a sikereinkért, jobban megnyíljunk az új lehetőségek és az élet felé. A nehézségek nem tűnnek el egyik pillanatról a másikra, csupán a hozzáállásunk változik meg.

Hirtelen úgy kezdjük érezni, hogy lehetetlen márpedig nem létezik, szépen, kiegyensúlyozottan haladunk a kitűzött cél felé. Több időt szentelünk magunkra, figyelembe vesszük a legbensőbb vágyainkat, és hallgatunk a lelkünk szavára.

Ne vegyük olyan túl komolyan az életet, hiszen a játékosság, és a szenvedélyesség által könnyebben előre jutunk, mintha görcsösen meg akarnánk felelni.

Ebben az időszakban megtanuljuk jobban beosztani az időnket és az energiánkat, de több figyelmet fordítunk a kikapcsolódásra és a regenerálódásra. Végre rá fogunk jönni, hogy mi vagy ki az, amire vagy akire igazán szükségünk van ahhoz, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyünk.

Bármilyen nehéz helyzetbe is kerüljünk, most sokkal jobban el tudjuk fogadni úgy a dolgokat, ahogy vannak, anélkül, hogy különösebb energiát fektetnénk a negatív érzelmekbe.

Nagy szükségünk lesz most az őszinte kommunikációra, az együttműködésre, a társas kapcsolatokra. A Nyilas energiája arra hív minket, hogy fedezzük fel a világ szépségeit, és lépjünk ki a komfortzónánkból.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek