Lélektár2023 első teliholdja elhozza az áldást, amire mindannyiunknak szüksége van az újrakezdéshez

2023 első teliholdja elhozza az áldást, amire mindannyiunknak szüksége van az újrakezdéshez

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2023 első teliholdja január 7-én, hajnali 00:08 órakor kel fel, remélhetőleg tiszta téli égbolton. Ez lesz idén az első alkalom, amikor a Hold teljes arcát a Nap erőteljes sugarainak fényében csodálhatjuk.

Ebből kifolyólag, január 7-e egy erőteljes asztrális energiákkal feltöltött nap, ami azért jön el, hogy összekapcsolja a lelkünket a saját sorsunkkal, hogy új perspektívákat nyisson, és segítsen könnyebben elfogadni a változásokat, amelyek az elkövetkező hetekben várnak ránk.

Bár az elménk készen áll a fejlődésre, a szívünk még mindig a múltra gondol. Ezért nagyon fontos, hogy megtanuljuk elfogadni az átalakulást, elengedni mindent, ami történt, és felkészülni arra, ami jönni fog. Az élet nem vár senkire, hanem megy tovább, és csak rajtunk múlik, mennyire aknázzuk ki annak minden szépségét és lehetőségét.

Miért különleges 2023 első teliholdja?

Az újév első teliholdját „farkasholdnak” is nevezik, mert a néphiedelem azt tartja, minden év januárjában, a telihold éjszakáján farkasüvöltés hallatszik.

Mivel az üvöltés és a farkasok által kibocsátott hangok általában a jelenlétük bejelentésére, a terület meghatározására, a falkatagok felkutatására, a kötelékek megerősítésére és a vadászat összehangolására szolgálnak, a telihold témái szorosan kapcsolódnak a természethez: bátorság, erő, bizalom, kapcsolatok.

A január 7-i telihold a Rák jegyében lesz, amelyet az érzékenység, az ambíció és a képzelőerő jellemez. Ennek a csillagjegynek a hatására képesek leszünk világosabban és átláthatóbban kommunikálni a körülöttünk lévő emberekkel, így megértethetjük magunkat, és ami a legfontosabb, közelebb kerülhetünk azokhoz, akiket igazán szeretünk.

Szakmai téren az Univerzum jeleket ad nekünk, hogy ideje kilépni a komfortzónánkból, és merészebbnek lenni az álmainkkal és terveinkkel. Ott vagyunk, ahol lennünk kell, de minden kizárólag csak rajtunk múlik: megvan a hatalmunk, hogy változtassunk, hogy tegyünk valamit, hogy átalakítsuk életünknek ezt a fejezetét.

Könnyen kell alkalmazkodnunk az újdonságokhoz, fel kell hagynunk a múlthoz való ragaszkodással, el kell fogadnunk az előrehaladást, és élveznünk kell ezt az utazást, mert igazán különlegesnek ígérkezik.

Az Univerzum tanácsa mindannyiunknak

Itt az ideje újrakezdeni. Megvan a hatalmunk, hogy eldöntsük, mi számít igazán. A sorsunk meg van írva ugyan, de mi választjuk meg az utat, amelyen járni szeretnénk. Ezért fontos, hogy most önmagunkat helyezzük előtérbe, próbáljuk meg elengedni mindazt, ami nehéz volt, vegyük hasznát a tanulságoknak, és haladjunk előre. Van esélyünk egy új kezdetre, akkor miért ne élnénk vele?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek