Biztonsági öveket becsatolni! A Mars-Vénusz együttállás keresztül húzhatja a terveinket, de cserében számos pozitív meglepetést tartogat!

2021. július 13-án egy igen fontos asztrális eseményre kerül sor, leginkább az érzelmi élet területén fogjuk érezni a mindent megmozgató rezgéseket.

A férfias energiákat hordozó Mars, és a nőies Vénusz együttállása hatására valósággal “robbanni fog a bomba”. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ilyenkor a legjobb, ha becsatoljuk az érzelmi biztonsági öveinket. Egy kis mozgalmas időszak után viszont újra beköszönt a harmónia az életünkbe.

Akárcsak az első randin

Amikor a Vénusz és a Mars találkozik az Oroszlán jegyében, a játékos energiák lesznek túlsúlyban a szerelmi életünkben. Az egyedülállók most jobb, ha nem görcsölnek túlságosan rá egy komoly kapcsolat kialakítására, nem tanácsos erőltetni semmit, mert könnyen a hamis érzelmek csapdájába kerülhetnek. Akik már régóta párkapcsolatban élnek, most úgy fogják érezni magukat akárcsak az első randin. Felerősödnek az érzelmek, és sokkal jobban fogják élvezni egymás társaságát, mint eddig valaha.

A pozitív energiák a szakmai és a pénzügyi élet területen is kifejtik most hatásukat, úgy tűnik, egy darabig nem kell aggódni a pénzügyek miatt, mert végül minden jóra fordul.

A Mars-Vénusz együttállás hatására újra gyermeknek érezhetjük magunkat, talán elmegyünk biciklizni vagy fagyizni a barátainkkal. Csupán rajtunk múlik, hogy mivel töltjük ezt a napot, de az biztos, hogy a stressz messzire fog kerülni.

Hallgassunk a megérzéseinkre, engedjük, hogy magával ragadjon az intuíciónk, most a legfontosabb a kikapcsolódás és a szórakozás.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.