Lélektár2020 numerológiai elemzése: minden a négyzeten!

2020 numerológiai elemzése: minden a négyzeten!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2020-ban új évtized veszi kezdetét, a modern korban használt Gergely-naptár szerint belépünk a 3. évezred, és a 21. század 20-as éveibe. Ezt az évtizedet pedig duplán fémjelzi a 3-as szám: az egyik 3-as az évezred számából, a másik pedig a 21. század számjegyeinek összegéből. Emellett jelentőséggel bírnak az évszázadot alkotó 2-es és 1-es számok, két 2-es a 2020-as év számjegyeiből, és a 4-es szám, az évet alkotó számjegyek összegéből. A számmisztika gyakorlata szerint, ha ezeket a számjegyeket mind összeadjuk, akkor a 2-es számot kapjuk eredményként.

A 2-es és 3-as számok jelenléte nyilvánvaló. Kétszeresen vagy akár háromszorosan jelen lévő energiájuk nagyon magas lehet bizonyos összefüggésekben. Így tevékenységeink és kapcsolataink kibontakozása megduplázódhat vagy akár megháromszorozódhat, ugyanazzal a helyzettel kétszer vagy akár háromszor is szembe kell néznünk, vagyis jelképesen szólva kétszer vagy háromszor is ugyanabba a folyóba lépünk.

Mindennapi életünk hátterében a kétszeresen megjelenő 3-as szám (az évszázad számjegyeinek összegéből és az évezred számából) különböző eseményeket kínál, az érzések és tapasztalatok valóságos körhintája lesz majd, amelyet néha nehezünkre esik majd kezelni vagy megérteni.

A harmadik évezred 2001. január 1-jén vette kezdetét. Ha megnézzük a körülöttünk zajló események természetét ettől a dátumtól kezdve egészen mostanig, megfigyelhetjük, hogy mindent a 3-as szám szimbolikája jellemez: a társas kapcsolatok keresése, szociabilitás, a kreativitás és a kommunikáció teljesen új módjai az elmúlt évezredekhez képest, de ugyanakkor hanyagság, frivolitás, hazugság, túlzás és instabilitás is jellemezték ezt az időszakot. Az évezredet emellett a hevesség, erőszakosság is jellemzi, legalábbis mentális, pszichés szinten, és elsősorban az agyat érintő egészségügyi problémák, mivel az emberek nagyon intenzíven élik meg az őket érintő személyes és társadalmi eseményeket.

Másrészt a két 3-as szám kombinációja elvezet bennünket a 6-os számhoz. A 6-os szám szimbolikája pedig lehetővé teszi az egyensúly, a harmónia, a szépség keresését, legyen szó akár személyes keresésről, a mindennapi életünk minőségének javítása érdekében, akár globális problémák megoldásáról: a bolygónkon lévő állat- és növényvilág tömegpusztításának leküzdésére irányuló törekvésekről, az ökoszisztéma egyensúlyának visszaállításáról és megőrzéséről, vagy bizonyos veszélyeztetett fajok megmentéséről.

A 6-os számot azonban úgy is megkaphatjuk, ha összeadjuk a három 2-est, vagy megszorozzuk a 2-est a 3-assal. Mind a két módon a 2-es számhoz jutunk el, amely jó értelemben és nagy mértékben befolyásolja majd a 2020-szal beköszöntő 20-as éveket.

Két 2-es egy képletben soknak számít. Három kettes még többnek. Minden alkalommal, amikor egy szám többször jelenik meg egy helyen, az többletet vált ki az adott szám energiája által megjelölt irányba.

A 2-es szám energiája ösztönöz bennünket (vagy adott esetben kötelez) az együttműködésre, egyenlőségre, közösen folytatott munkára, kilengésekre, ingadozásra, érzékenységre, diplomáciára, önsajnálatra, izgalomra, felindulásra, kompromisszumokra, nemtörődömségre, tehetetlenségre, manipulációra és gyávaságra. A 2-es szám mindezt kötelező módon megtanítja nekünk, tehát ha a 2-es a sorsszámunk, vagy többször is szerepel a 2-es a személyes numerogramunkban, egész életünkben a felsorolt tulajdonságok jellemezte helyzetekkel találjuk szemben magunkat.

Másrészt a 2-es szám hajlamossá tesz az egyensúlyhiányra, tehát meg kell tanulnunk megtalálni az egyensúlyt, különösen a belső egyensúlyt, amelyet úgy tűnik, a legnehezebb megtalálnunk a saját erőnkből. Gyakran a környezetünkre bízzuk magunkat (hagyjuk magunkat manipulálni), és így keressük az egyensúlyt, amelyet azonban így soha nem fogunk megtalálni.

Tehát a 20-as éveket ezek a tulajdonságok jellemzik majd, ezeket kell megtanulnunk helyesen kezelni és gyakorolni a következő tíz éven át.

A 2020-as év összetételében kétszer is szerepel a 2-es szám, ami azt jelenti, hogy az általa képviselt tulajdonságok minden értelemben megduplázódnak. Nagyon is lehetséges a nem hagyományos terápiás módszerek fejlődése, sőt, az is megtörténhet, hogy egyetértésre jutunk, és megtaláljuk az egyensúlyt az allopátiás, azaz a hagyományos, és a nem konvencionális orvoslás között. Az emberi test kezelésének és javításának más, alternatív módszereire kerül a hangsúly, új megoldásokat kell találni és alkalmazni az előző évtizedekben ismert és alkalmazott megoldások helyett.

Az empátia is fontos szerepet kap 2020-ban. Könnyebben megértünk majd másokat, jobban átérezzük a helyzetüket, így jobban, objektívebben meg tudjuk majd állapítani, kivel is van dolgunk. Ugyanez vonatkozik azokra a helyzetekre is, amelyekkel szembe kell néznünk, abban az értelemben, hogy gyorsabban megértjük a dolgok megjelenésen túlmutató lényegét.

A gondolkodásunk és a kommunikáció alapját az érzelmek, az érzékenység és az együttérzés képezik majd, és kevésbé a konkrét információk és pragmatikus megfontolások. Így fennáll annak a veszélye, hogy elcsúszunk a hanyagság, frivolitás, felületesség, a kompromisszumok, és néha a kár a gyávaság irányába.

A társulások, a különféle érdekekkel rendelkező csoportok kialakulása gyakori lehet a 2020-as évben. A házasságok, a hivatalos kapcsolatok, de a szakítások és válások is rekordmértéket ölthetnek, mivel a kapcsolatok megalapozásának éve elé nézünk. Kihangsúlyozódnak a kapcsolatokban jelen lévő kellemetlenségek, így minden kapcsolatunkban meg kell találnunk az egyensúlyt, akár úgy, hogy javítunk valamin, akár úgy, hogy végleg lemondunk róla.

A 2020-as év azonban összességében a 4-es szám rezgéseivel rendelkezik. Ez sok munkát jelent a számunkra, általában rutinszerű, aprólékos, néha akár unalmas munkát is. Az események sebessége néha lelassulhat, különösen mivel a csillagászati háttér is ezt támogatja, a Földet körülvevő bolygók retrográd mozgása által.

Ebben az évben kell megalapoznunk azokat a személyes és szakmai projekteket, amelyeket a jövőben fejleszteni akarunk. Nagyon sok önfegyelemre, szervezésre, hatékonyságra, a fontossági sorrend megállapítására, valamint a létfontosságú és anyagi erőforrások alapos megtervezésére lesz szükségünk.

A korlátozások és feltételek értelmében, akármennyire is megpróbálunk eltérni a kötelezettségeinktől, gyorsan visszatérünk ahhoz, amit tennünk kell. Az év energetikai vibrációi által előírt sebesség majdnem egy óra pontosságával működik majd, és ezt az órát nem tudjuk megállítani.

Az egész év során tett erőfeszítéseink metaforikus értelemben egy megtakarítási számlán gyűlnek össze, így az azonnali fizetség hagyhat kívánnivalókat maga után. De ha bízunk abban, hogy a Világegyetem mindig a megfelelő időben kiegyensúlyozza a dolgokat, akkor jól tesszük, ha a kötelezettségeinkre és a kapcsolatainkra összpontosítunk, és nem fukarkodunk az energiával, ha az elvégzendő feladatainkról van szó.

Összegezve, a 2020-as év kedvező a munkára és az eddig elmaradt feladatok megoldására nézve, személyes és szakmai téren egyaránt. Az alapvető tulajdonságok közül a komolyság, a koncentráció, a gyakorlatiasság és a határozottság kerülnek előtérbe.

Mivel a 4-es számnak megfelel a geometriai négyzet fogalma, gyakran találkozhatunk ezzel különböző helyzetekben és összefüggésekben: a saját, kis területünkön dolgozunk, nem tudjuk, vagy nem akarjuk elhagyni a magunk területét, kockafejjel gondolkodunk, stb. Jó lenne elkerülni ezeket a kifejezéseket, akármennyire kínlódunk is, és akármilyen igazak is legyenek a fennálló helyzetre.

A következő évtized példátlan változásokat hoz az emberiség történetében, és mindannyiunk hozzáállásától és közbenjárásától függ, mit jelent ez a személyes fejlődésünk, mások fejlődése és a környezetünk fejlődése, javulása szempontjából.

Ne feledkezzünk meg róla, hogy minden visszatér hozzánk, akár a bumeráng. Tehát mindig adjunk át pozitív gondolatokat, cselekedjünk konstruktívan, kommunikáljunk őszintén másokkal, végezzünk a munkánkat szeretettel, kompromisszumok nélkül, konstruktív hozzáállással, mert mindezért biztosan megkapjuk majd a méltó elismerést és jutalmat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek