Lélektár2020 Január asztrológiai előrejelzése: meglepetések, meglepetések hátán!

2020 Január asztrológiai előrejelzése: meglepetések, meglepetések hátán!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 21. század 20-as éveinek első hónapja nagyon sok meglepetést tartogat minden csillagjegy számára. Van akire örömteli események, míg másokra káosszal és felfordulással teli pillanatok várnak.

Amilyen gyorsan történnek az események, olyan gyorsan kell majd gondolkodni és cselekedni is. A problémára koncentrálás, és a megfelelő döntéshozatal központi helyet kap ebben az évben az életünkben.

Az első meghatározó asztrális jelenség január 3-án lesz, a Mars ekkor lép be a Nyilasba, és, mivel a Nyilas egy igen tüzes erővel rendelkező égitest, ezért felgyorsul és hirtelen fordulatok fogják jellemezni ezt az időszakot. A cselekvéshez jó nagy adag bátorságra, lelkesedésre és erőre lesz szükségünk.

Ebben az évben a január 7, 8, 20 és 21 is veszélyes lehet tűz szempontjából. Mind a belső-, mind pedig a külső tűz jelentős károkat okozhat ezeken a napokon.

Ezt már olvastad? 2020 a szellemi felemelkedés és fejlődés éve lesz, de már 2019 megnyitotta előttünk az utat

Január 10-én az év első Teliholdja lesz, amikor igen erősen felerősödnek az érzelmek, leginkább a családi viszonyok, a szülő-gyermek közötti kapcsolat, és a generációs problémák kapnak nagyobb hangsúlyt.

Január 9-11 között nem árt sokkal óvatosabban bánni az érzelmekkel, vigyázzunk, hogy mit mondunk ki, és mit fojtunk magunkba. A Telihold előtti és utáni időszakban hajlamosabbak lehetünk a túlzásokra, az érzelmek is sokkal jobban felerősödnek ilyenkor. Előtérbe kerülhet az agresszió, az instabilitás, a társdalami problémák iránti érzékenység, és a függőségekre való hajlam.

Január 16-án a Merkúr belép a Vízöntő jegyébe, és ezzel elkezdődik egy felszabadulási időszak, jó, ha mostantól óvatosabbak leszünk a szavainkkal és a cselekedeteinkkel. Január 20. után sokkal optimistábbak és nyitottabbak leszünk, általánosságban sikerülni fog a világ szebbik oldalára koncentrálni.

Ezt már olvastad? Asztrológiai előrejelzés 2020-ra – Az újév tele lesz meglepetésekkel!

Január 24-től ismét a szentimentális énünk kap nagyobb hangsúlyt, családi kapcsolatainkban olyan változások következhetnek be, amire eddig nem is gondoltunk. Felerősödnek a generációk közötti konfliktusok, és ez még inkább fokozódik a 24-26. közötti napokon, amikor igen erős energetikai hatásnak leszünk kitéve. Érdemes megőrizni nyugalmunkat, legyünk sokkal toleránsabbak és elnézőbbek.

A Fekete Hold január 27-ig marad a Halak jegyében, ebben az időszakban jó nagyon óvatosnak lenni, mert rá fogunk jönni, hogy nem minden az, aminek elsőre látszik. Még, ha fáj is néha az igazság, de jobb, ha előbb-utóbb szembesülünk vele a tisztánlátás érdekében.

Ezt már olvastad? 2020-as numerológiai jóslat – az újév a gyarapodás és a kiteljesedés éve lesz!

Összességében véve 2020 első hónapja provokatív és dinamikus lesz. Meg kell értenünk, hogy a változás az egyetlen állandó dolog ezen a Földön, és pontosan ez az, ami érdekessé és szerethetővé teszi az életet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek