Lélektár2020 a szellemi felemelkedés és fejlődés éve lesz, de már 2019 megnyitotta...

2020 a szellemi felemelkedés és fejlődés éve lesz, de már 2019 megnyitotta előttünk az utat

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2020 hihetetlen év lesz. Januárban a Szaturnusz és a Plútó együttállásának köszönhető energiarobbanás hatalmas változásokat hoz majd az életünkben. Készen állsz minderre?

A 2020-as év igazán jól indul majd. A Szaturnusz és a Plútó januári együttállása megalapozza a pozitív hangulatot az egész évre, és hihetetlen lendületet ad nekünk. Az energiák felsorakoznak, hogy harmóniát teremtsenek a Földön.

Számos fontos együttállásra kerül sor 2020-ban.

2019 az átmenet éve volt, felkészített minket arra, hogy elfogadjuk az új energiákat, és megnyitotta a kapukat az életünk útján.

Energiáink minden eddiginél erősebbek lesznek, és meg kell tanulnunk kezelni őket. Az univerzum megadja nekünk a lehetőséget a növekedésre, fejlődésre, szellemi kiteljesedésre.

Tudnunk kell azonban, hogy nem létezik fény sötétség nélkül. 2020 nem oldja fel a körülöttünk, vagy akár a bennünk levő sötétséget, mintegy varázsütésre. Éppen ellenkezőleg, azt jelenti, hogy elérkezett az ideje, hogy felülemelkedjünk ezen a sötétségen, meglássuk a fényt az alagút végén, és elinduljunk felé. Így hátrahagyhatjuk a sötétséget.

Ha nem emelkedünk a sötétség fölé, nem hagyunk hátra minden negatív dolgot, mérgező kapcsolatot és nehéz gondolatot, akkor minden marad a régiben, és semmiben nem leljük örömünket. A 2020-as év az, amelyben megszabadulunk mindattól, ami káros a számunkra. Ebben az évben elindulunk a világosság felé.

A múltnak nincs jelentősége, a jövő feltartóztathatatlanul közeledik

Most minden kétséges lesz, megkérdőjeleződik. Minden, amit ismertünk, megváltozik. 2020 az átalakulásról szól – a változásról, amely belülről kezdődik. A világ már nem lesz olyan, mint volt.

Azonban türelmesnek kell lennünk. A változás nem következik be azonnal. Minden fokozatosan történik, az Univerzum tervei szerint.

Az elkövetkező hónapokban meg kell tanulnunk mélyen magunkba nézni, hogy felfedezhessük, kik vagyunk valójában. Meg kell tanulnunk feltenni a megfelelő kérdéseket, hogy átalakulhassunk, és elindulhassunk a kívánt úton.

Íme a mantra, amit mondogathatsz magadnak a szabadidődben:

„Fel fogok emelkedni. Ragyogni fogok. Olyan életet fogok élni, amilyent én szeretnék. Fejlődni fogok, és eljutok oda, ahol lenni szeretnék. Felismerem a jót, de a rosszat is. Mindent feladok, ami visszahúz. Készen állok a nagy változásra.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek