Horoszkóp2020 horoszkóp: ezeknek a csillagjegyeknek 180 fokos fordulatot vesz az élete!

2020 horoszkóp: ezeknek a csillagjegyeknek 180 fokos fordulatot vesz az élete!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2020-as év sok változást tartogat a legtöbb csillagjegy számára, azonban néhány ember számára igen erős pozitív fordulat következik be! A Szaturnusz és a Jupiter együttállásával egy új 20 éves ciklus veszi kezdetét, amely elsősorban a Víz jegyeket, a Rákot, a Skorpiót és a Halakat, befolyásolja jobban.

A 2020-as év hihetetlen lehetőségeket tartogat az alábbi 3 csillagjegy számára!

Rák

A tanulás, oktatás területén várható nagyobb változás a Rák csillagjegy számára, lehetséges, hogy külföldön fogja továbbképezni magát, vagy egy teljesen új szakmát sajátít el. A tanárod vagy mentorod segítségével új utak nyílnak meg előtted, egy teljesen más látásmódra tehetsz szert. A kreativitás és az innováció lesz leginkább jellemző a szakmai életedre, és egy távoli utazás során váratlan lehetőséget kaphatsz. Sok munkával és kitartással könnyen túlléphetsz az anyagi gondjaidon.

Skorpió

A fejlődés éve lesz a 2020 a Skorpió számára, a múltban megtett erőfeszítések gyümölcse most végre kezd beérni. A legnagyobb változás szakmai téren lesz, és már az év elején érezhető lesz az előszele. Fellendül a karriered, az év közepe felé pedig már nekifogsz egy nagyszabású projekt megtervezésének.

Párkapcsolatodra a biztonság és a kényelem lesz jellemző, ha egyedülálló vagy, akkor is stabil légkör fog uralkodni körülötted, nem számíthatsz nagy változásra. Légy óvatos, hogy hogyan fejezed ki magad, ne legyél túl nyers és szókimondó, mert különben igen sok ellenséged lesz ebben az évben. Az emberi kapcsolataidban is változásra számíthatsz: két táborba oszlanak körülötted az emberek: vagy szeretnek vagy utálnak majd.

Halak

2020 első felében eléggé visszahúzódott életet élsz, szinte teljes mértékben elszigeteled magad a közeli barátaidtól. Kissé visszavonulsz, nem veszel részt különböző társadalmi eseményeken, és nem akarsz új emberekkel találkozni. Egyáltalán nem fogod boldognak érezni magad.

Ez a letargikus szakasz egészen júniusig tart, amikor egy szakmai elismerésben részesülsz, és újra visszatér a szerelem az életedbe. Közelebbi kapcsolatot alakítasz ki önmagaddal is, nagyobb hangsúlyt fektetsz a lelki életre, de mindeközben természetesen nem feledkezel meg az élet pragmatikusabb oldaláról sem.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek