Horoszkóp2020. február 14.: igen különleges energiák hatják át a szerelmesek napját!

2020. február 14.: igen különleges energiák hatják át a szerelmesek napját!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Még mindig érezni lehet a Telihold hatását, és a Merkúr befolyásoló energiáival egyesült erős kozmikus viharra kell felkészülni, amely jelentős energiaáramlással jár együtt.

Február 14-én bármi megtörténhet, a könnyektől a szerelmes egymásra-találáson keresztül az összes érzelmi energia felerősödik. A csillagok azt sugallják, hogy próbáljunk nyugodtak maradni, és kerüljünk minden olyan helyzetet, amely érzelmileg bántó lehet.

Kos

Ne engedd, hogy mások irányítsák és befolyásolják az életed. Kicsit nehezedre fog esni lépést tartani a változásokkal, de próbálj kitartó és türelmes maradni. Ezen a napon az intuíciód alapján kell döntést hoznod, és nem aszerint, hogy mások mit mondanak neked.

Bika

Ez a nap csodálatos lesz számodra, egy kedves emberrel fogsz találkozni, aki csupa pozitív hírrel fog megörvendeztetni. Mosolyogj, és add át másoknak is a belőled áradó pozitív energiát.

Ikrek

A múlt érzelmi problémái állandóan üldöznek, úgy tűnik nem tudsz szabadulni tőlük. Nem tudsz mást tenni, mint, hogy megpróbálsz megbocsátani, engedd el, ami már nem szolgál, segít téged. Összpontosíts a jelenben lévő fontos dolgokra.

Rák

Szakmai életedben olyan kellemetlen hírre számíthatsz, amely teljes egészében elveszi a kedved, és egyáltalán nem tudsz ezen a napon a szerelemre összpontosítani. Este viszont a partnered meglepetésére számíthatsz, élvezd a kényeztetést.

Oroszlán

Légy önmagad számára a legfontosabb, persze nehéz lesz ezt egy ilyen napon betartani, amikor minden a szerelemről szól. Mindenképp tedd fel magadnak a következő kérdéseket: Boldog vagy? Jól érzed magad ebben a kapcsolatban? Nyisd ki a szíved, és válaszolj őszintén saját magadnak, hogy megtudhasd mi dolgod a világon.

Szűz

Lehetséges, hogy ma kisebb vitákba keveredsz, de semmiképp ne dugd homokba a fejed. A szükséges döntéseket úgyis meg kell hoznod előbb-utóbb. Légy egy kicsit türelmesebb, és add meg a partnerednek a szükséges teret, mert különben problémák adódhatnak.

Mérleg

Próbálj meg nyugodt maradni, ne hagyd, hogy érzelmeid elárasszanak, tartsd ellenőrzésed alatt őket amennyire csak tudod. Ha nem fogod vissza magad, akkor bizony azt a párkapcsolatod bánhatja. Keressetek közösen megoldást a problémákra!

Skorpió

Érzelmi feszültségek fogják jellemezni ezt a napot, és eléggé nehezen fogod elviselni, hogy erősen koncentrálnod kell az önellenőrzésre. Nehezen tudod megőrizni az optimizmusod, de próbálj egy kicsit türelmesebb lenni magaddal.

Nyilas

A nap első felében egyedül leszel, így alkalmad adódik arra, hogy egy kicsit rendezd a gondolataidat, és az érzéseidet. Este számodra kedves emberekkel fogsz találkozni, végre lazulhatsz, és igazán kellemesen fogod érezni magad.

Bak

Egy olyan belső harcot folytatsz magaddal, amiről senki sem tud. Egy erős érzelmi teher nehezedik most rád, küzdelmes időszak elé nézel. Próbálj valakivel beszélni a gondolataidról, és rá fogsz jönni, hogy nem vagy egyedül a problémáddal.

Vízöntő

Érzelmileg egyáltalán nem vagy jól, és úgy gondolod, nem szeretnél több kompromisszumot kötni már. Itt az ideje egy komoly beszélgetésnek, hogy közösen meg tudjátok hozni pároddal a végső döntést.

Halak

Sok bátorságra lesz szükséged ezen a napon. Végy egy mély levegőt, és tedd meg az első lépést, amely segít abban, hogy elhagyd a komfortzónád. Bízzál benne, hogy minden rendben lesz, hiszen pontosan a legmegfelelőbb úton vagy.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek