Arra kérlek, hogy 2020-ban nagyon vigyázz a lelkedre, te légy a legfontosabb önmagad számára. Szeresd magad, és légy az első helyen az életedben ma, holnap, és minden egyes nap.

Tudj nemet mondani azokra a dolgokra, amelyek nem pozitív irányba befolyásolnak, amelyek hátráltatnak és visszahúznak. Tudj felállni, bármilyen nehéz helyzetbe is kerülj, tartsd meg a lelki békéd minden körülmények között.

Őrizd meg az egyensúlyt az életedben, óvakodj a szélsőségektől!

Találd meg mindig azt a megoldást, amely előre visz, és ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak a körülötted lévők!

Tedd meg önmagadért, amit kell, és ne másokért, ne azért akarj elvégezni egy bizonyos munkát, vagy ne azért kelj fel reggel korán, mert mit gondolnak mások rólad, ha nem így cselekednél. Ne várd mások elismerését, cselekedj önmagadért!

Remélem, hogy rátalálsz a feltétel nélküli szeretetre, hiszen ez az egyik legfelemelőbb érzés a világon. Adj szeretetet úgy, hogy cserében nem vársz semmit, adj, és meglátod, hogy százszorosát kapod vissza annak, amit adtál.

Meg kell tanulnod azt is, hogy hogyan bocsáss meg azoknak, akik vétkeztek ellened, de a legfontosabb, hogy saját magadnak bocsáss meg minden helyzetben. Ne ostorozd magad a hibáidért, hiányosságaidért, szeresd magad pontosan olyannak, amilyen vagy!

Élj teljes szívvel, lépj ki a komfortzónádból, és add át magad azoknak a csodáknak, amelyet az élet kínál számodra. Ne félj, inkább élj egészen, szorongások nélkül, korlátlanul! A félelem megbénít, még ma el kell döntened, hogy bátran és teljes szívvel veszed az előtted álló akadályokat.

Senki sem fogja azt mondani, hogy az élet könnyű lesz, de bíznod kell benne, hogy csak olyan feladatokat kapsz, amelyet meg tudsz oldani. Csak olyan teher nehezedik a válladra, amelyet elbírsz. A megoldást és a boldogságot pedig mindig belül kell keresned!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.